DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21541590.59716%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Öykü Gürman, Bolvadin’de konser verdi
5 okunma

Öykü Gürman, Bolvadin’de konser verdi

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 07:48
Öykü Gürman, Bolvadin’de konser verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde düzenlenen 33. Kaymak ve Eber Gölü Festivali’nin bir parçası olarak, sanatçı Öykü Gürman sahne aldı ve müzikseverlerle buluştu.

Festivalin ev sahipliğini yapan Bolvadin Belediyesi, Akcan Parkı’nda düzenlenen etkinlik öncesinde Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ağırladı. Yiğitbaşı, yaptığı konuşmada festivalde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Bolvadin’in birlik, beraberlik ve samimiyet dolu atmosferinin kendilerini etkilediğini belirtti.

“Bugün yeni açılan sosyal tesisi ziyaret etme fırsatımız oldu ve ardından festival alanında esnaflarımızı ziyaret ettik. Bu festivalin ve alanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bu güzel atmosfer ve vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve birliği daim olur,” dedi Vali Yiğitbaşı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı da festivalde konuşmacı olarak yer aldı.

Öykü Gürman, sahneye çıkarak sevilen parçalarını seslendirdi ve izleyenleri coşturdu. Konsere katılanlar Gürman’a eşlik etti ve keyifli anlar yaşadılar. Taytak ve Aynacı da sanatçıya plaket takdim ederek teşekkürlerini ilettiler.

Festivale, Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan, belediye başkanları, kurum müdürleri, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kübra Güran Yiğitbaşı Öykü Gürman Bolvadin Eber Festival Sanat Müzik Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP