DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154174-0.56289%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Otorapor, Yurt Dışı Atılımına Azerbaycan’dan Başlıyor
5 okunma

Otorapor, Yurt Dışı Atılımına Azerbaycan’dan Başlıyor

ABONE OL
Eylül 21, 2024 07:39
Otorapor, Yurt Dışı Atılımına Azerbaycan’dan Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Otorapor Oto Ekspertiz, 2017 yılında hizmet vermeye başladı ve 2018’de Türkiye genelinde yaygınlaşarak araç sahiplerine güven sağladı. Şirket, yurt dışına da açılarak sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

Genişleyen Hizmet Ağı

15 ülkede hizmet vermeyi hedefleyen Otorapor, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yeni bir şube açarak teknolojisini ve hizmet anlayışını Azerbaycanlılarla paylaştı. 300’den fazla noktada hizmet veren firma, otomotiv sektöründeki yenilikleri ve teknolojinin sunduğu imkanları Azerbaycan halkıyla buluşturuyor.

Tüm Beklentilere Cevap

Türkiye’de araç alım-satım sürecinde tüm teknik detayları ortaya koyan Otorapor, yurt dışı yatırımlarıyla gücünü ve etki alanını genişletmeyi amaçlıyor.

Bakü’de açılan Otorapor Oto Ekspertiz, Azerbaycan halkının otomotiv sektöründeki yeniliklerle tanışmasına da olanak sağlayacak.

Otorapor, Yurt Dışı Atılımına Azerbaycan'dan Başlıyor

Önemli Bir Adım

Otorapor Oto Ekspertiz yetkilileri, Bakü’de hizmete başlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek kardeş ülkede hizmet sunmanın büyük önem taşıdığını ifade ettiler.

“Bakü’deki adımımız diğer ülkeler için de bir adım olacak. Türkiye’de sunduğumuz kaliteli hizmeti Azerbaycan’a da taşıyarak kararlılığımızı gösterdik. Araç alım satımından tüm takip hizmetlerine kadar güven sağlamayı hedefliyoruz. Oto ekspertiz sektörünün tüm yeniliklerini ve teknolojilerini kullanarak hizmet çeşitliliğimizi artıracağız. Diğer lokasyonlarda da hizmetlerimizi genişleteceğiz. Otomotiv sektörünün vazgeçilmez parçası olan ekspertiz hizmetini Azerbaycan’da sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Türkiye genelinde 300’den fazla bayisi bulunan Otorapor Oto Ekspertiz, şimdi de Azerbaycan’da hizmet veriyor.

KAYNAK: https://otorapor.com

Kaynak: Bültenler / Muhammed Furkan Güneş – Advertorial Bülten”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP