DOLAR 34,2481 0.08%
EURO 37,0889 0.18%
ALTIN 3.009,580,59
BITCOIN 2304718-1.33548%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

15:51

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Osimhen'in neden golden sonra Günay'a koştuğu ortaya çıktı: Kulübede sürekli sorular sordu, Atatürk'ü sordu…
5 okunma

Osimhen'in neden golden sonra Günay'a koştuğu ortaya çıktı: Kulübede sürekli sorular sordu, Atatürk'ü sordu…

UEFA Avrupa Ligi'nde üçüncü maçına yarın akşam sahasında Elfsborg karşısında çıkacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk açıklamalarda bulunuyor....

ABONE OL
Ekim 22, 2024 09:33
Osimhen'in neden golden sonra Günay'a koştuğu ortaya çıktı: Kulübede sürekli sorular sordu, Atatürk'ü sordu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Galatasaray, evinde İsveç temsilcisi Elfsborg’u ağırlayacak. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk ve futbolcu Günay Güvenç, karşılaşma öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Okan Buruk, yaptığı açıklamada, “Son 16’ya kalma hedefimiz için motivasyonumuz yüksek. Ligdeki performansımız ve takım içi uyum, bu mücadeleye daha güçlü hazırlanmamızı sağlıyor. Elfsborg’u analiz ettik, geçiş hücumlarında etkili bir takım olduğunu gördük. Bu konuda dikkatli olmamız gerekiyor. Topu kontrol ederek sakin ve hareketli oynamamız, bize daha fazla gol fırsatı yaratacak. Oyuncularıma, takıma ve taraftarlarımıza güveniyorum. Galatasaray’ın Avrupa başarısını sahaya yansıtacağız.” dedi.

Sol bek pozisyonu için henüz karar vermediğini belirten Buruk, “Bugün karar vereceğiz. Yarın maçta göreceksiniz. Kadro seçimlerini antrenmanda deneyeceğiz, yarın maçtan önce dizilişi göreceksiniz. Oyuncu tercihleriyle ilgili hiçbir şey söylemedik bu zamana kadar. En iyi olanlar sahada olacak. Bazen değişikliklerle gelen 11’ler oluyor, bazen genç oyuncuları sokamıyoruz. Forma şansı geldiğinde her oyuncuyu değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Günay Güvenç ise, “Oynamamak çok zor. Evde hanımla bile tartışıyoruz bazen. O bu kafadan çık artık diyor. Ben takıma katkı vermek istiyorum. Ama önümdeki ismin değerini de tüm dünya biliyor. Benim görevim Muslera’ya baskı yapmak ve kendimi hissettirmek. Muslera’nın performansının hiç düştüğünü görmüyoruz. Bu da beni mutlu ediyor. Hocamız ne zaman görev verirse hazırım.” diye konuştu.

“Osimhen ile yedek kulübesinde otururken bana sürekli sorular sordu. Özellikle Atatürk’ü sordu. Ülkemiz hakkında çok şey öğrenmek istiyor. İstiklal Marşımız okunur maçlardan önce dedim. Taraftarlarımızın nasıl bağırdığını sordu. Benimsemiş şekilde geldi. Maça girdi, çok güzel bir gol attı. Bize koşarken hocama sarılacak sandım, bir adım geriye attım hatta.” diyen Günay, Osimhen’in meraklı sorularına gülümsetti.

Günay’ın açıklamaları sırasında, Okan Buruk da, “Ben de bana geliyor, doğum günümü kutlayacak sandım” demesiyle basın odasında kahkahalar yankılandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP