DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 22471610.2741%
İstanbul
23°

AÇIK

16:19

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ormanda uyuşturucu verilen Aslıhan’ın son anlarının görüntüsü: Nefes alamıyorum, baba
7 okunma

Ormanda uyuşturucu verilen Aslıhan’ın son anlarının görüntüsü: Nefes alamıyorum, baba

ABONE OL
Eylül 27, 2024 07:51
Ormanda uyuşturucu verilen Aslıhan’ın son anlarının görüntüsü: Nefes alamıyorum, baba
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de iş görüşmesi için evinden çıkan Aslıhan Sinem Çiçek, bir gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu’nun raporunda, Çiçek’in uyarıcı madde zehirlenmesi sonucu öldüğü belirlendi. Genç kızın son görüntüleri ortaya çıktı ve bu görüntülerde Çiçek’in “Nefes alamıyorum” dedikten sonra son sözlerinin “Baba” olduğu duyuluyor.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz 2022 tarihinde iş görüşmesi için Bornova ilçesindeki bir adrese gitti. Eve dönmeyen Çiçek’in ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Çiçek, daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi’nde bulundu ve ağır bir durumda olduğu tespit edildi. Çiçek, bir gün sonra hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmada, Burak Kaya (28) gözaltına alındı. Çiçek’in telefonunda Kaya’nın numarası bulunuyordu ve Kaya, adliyede “Gasp” suçundan tutuklandı.

KANINDA UYUŞTURUCU TESPİT EDİLDİ

Çiçek’in cesedinin otopsi raporunda, kanında uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. Ancak sürüntü örneklerinde herhangi bir sperm hücresi bulunamadı. İstanbul Adli Tıp Kurumu 1’inci İhtisas Kurulu’nun raporunda da Çiçek’in ölümünün “uyarıcı madde zehirlenmesi sonucu meydana gelmiş olduğu” belirtildi.

SON SÖZLERİ “BABA” OLDU

Ormanlık alanda çekildiği belirtilen görüntülerde, Aslıhan Sinem Çiçek’in “Nefes alamıyorum” dedikten sonra son sözlerinin “Baba” olduğu duyuluyor. Bu görüntüler, genç kızın son anlarının ne kadar acı dolu olduğunu gösteriyor.

Ormanda uyuşturucu verilen Aslıhan'ın son anlarının görüntüsü: Nefes alamıyorum, babaKaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe – 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu 3-sayfa Güncel Hukuk İzmir Yaşam İzmir Baba

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP