DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ordu’da Üniversite Öğrencilerine Karşılama Programı
5 okunma

Ordu’da Üniversite Öğrencilerine Karşılama Programı

ABONE OL
Eylül 16, 2024 10:47
Ordu’da Üniversite Öğrencilerine Karşılama Programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılına başlayan üniversite öğrencilerini coşkulu bir karşılama programı ile şehre kazandırdı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Ordu Üniversitesine (ODÜ) kayıt yaptıran öğrenciler, şehrin kapılarından ilk adımını atarken, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği sıcak bir karşılama ile karşılaştı.

Havalimanı ve otogarlar, öğrencilerin yolculuk yorgunluğunu unutmalarını sağlayan ikramlar ve güleryüzlü karşılamalar ile donatılmıştı.

Şehrin çeşitli noktalarında kurulu 6 farklı stant, öğrencilerin şehre uyum sağlamalarına yardımcı olmak için hizmet verdi.

ODÜ yerleşkesinde de devam eden karşılama programı hakkında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, öğrencilerin Ordu’ya ilk adımlarını atarken evlerinde hissetmelerinin önemini vurguladı.

Genç, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Ordu Valiliğimizin desteğiyle gençlerimizin vakit geçirdiği her noktada iyileştirmeler gerçekleştirdik.” diyerek, yemekhanelerden peyzaj alanlarına, genç ofislerinden etüt odalarına ve spor sahalarına kadar birçok alanda yapılan yeniliklerden bahsetti. Ayrıca, yoğun olarak otogar ve havalimanında karşılama noktaları oluşturduklarını ve yurtlarda da hem öğrencilere hem de velilere sıcak bir karşılama yaptıklarını belirtti.

Genç, hedeflerinin öğrencilerin eğitim süreçlerine en iyi şekilde başlamalarını sağlamak olduğunu belirterek, “Eğitim süreleri boyunca da yanlarında olmaya, sorunlarıyla ilgilenmeye, geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi birçok faaliyet ve programlarla gençlerimizle buluşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: AA / Eyüp Elevli – Güncel

Gençlik Spor ordu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP