DOLAR 34,2597 0%
EURO 37,0026 -0.01%
ALTIN 3.036,530,30
BITCOIN 2283912-0.56824%
İstanbul
15°

AÇIK

12:38

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Onur Atilla’nın ‘boşanma’ sebebi olarak gösterilmişti! Nez ilk kez konuştu…
6 okunma

Onur Atilla’nın ‘boşanma’ sebebi olarak gösterilmişti! Nez ilk kez konuştu…

'Güldür Güldür'de hayat verdiği 'İbrahim' karakteriyle tanınan Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile boşandıktan sadece 20 gün sonra şarkıcı Nez ile yeni bir aşka başladığını duyurmuştu. İhanet iddialarının gölgesinde başlayıp, günlerce magazin gündeminden düşmeyen ilişki kısa sürmüştü. Şarkıcı Nez, biten ilişkisi ile ilgili ilk kez konuştu.

ABONE OL
Ekim 23, 2024 06:59
Onur Atilla’nın ‘boşanma’ sebebi olarak gösterilmişti! Nez ilk kez konuştu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rüştü Onur Atilla ve Sinem Ayyıldız, 2014 yılında evlenmiş, Kemal ve Uygar adında iki çocuk sahibi olmuşlardı. 10 yıllık evliliklerini 10 Haziran’da sonlandıran çift, tek celsede boşanma kararı almıştı.

Haberin Devamı

38 yaşındaki oyuncu Onur Atilla, ‘Güldür Güldür’deki ‘İbrahim’ rolüyle tanınıyordu. Boşanmasının üzerinden 20 gün geçtikten sonra, 45 yaşındaki şarkıcı Nez ile olan ilişkisini sosyal medya hesaplarından duyurmuş, tatil fotoğraflarını paylaşmıştı.

Kısa süren aşkları, sessiz sedasız bir ayrılıkla son bulmuştu. Ünlü çift, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarmış, ilişkilerine dair hiçbir açıklama yapmamıştı.

Nez, bir takipçisinin “Onur Bey’le hiç paylaşım gelmiyor” mesajına, “Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık” yanıtını vermişti.

Snob Magazin tarafından Cihangir’de görüntülenen Nez, “Hayatta her şey bir gün biter” demişti.

Haberin Devamı

Onur Atilla’nın eşi Sinem Ayyıldız’dan ayrılışının sebebi olarak gösterilen Nez, “Sosyal medyadan gelen eleştiriler sizi yıprattı mı?” sorusuna, ”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.