DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 2340028-0.25434%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

05:50

SABAHA KALAN SÜRE

One Directon grubu üyesi Liam Payne’nin ölümünde yeni detaylar! Savcı özellikle üstünde duruyor
5 okunma

One Directon grubu üyesi Liam Payne’nin ölümünde yeni detaylar! Savcı özellikle üstünde duruyor

One Direction'ın 31 yaşındaki eski üyesi Liam Payne, Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Liam Payne'nin uyuşturucu etkisinde olup olmadığı merak ediliyor. Savcılık yeni kaynaklara ulaştı.

ABONE OL
Ekim 19, 2024 07:12
One Directon grubu üyesi Liam Payne’nin ölümünde yeni detaylar! Savcı özellikle üstünde duruyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski One Direction üyesi Liam Payne’in ölüm haberi dünyayı sarsmıştır. 31 yaşındaki Payne, Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetmiştir.

Payne, Buenos Aires’in Palermo semtinde bulunan Casa Sur Oteli’nin balkonundan düşmüştür. Olay yerine gelen acil servis ekipleri, Payne’in hayatını kaybettiğini doğrulamıştır.

Buenos Aires polisi, olayla ilgili açıklama yaparak, “Casa Sur Palermo” adlı otele giden ekiplerin, otele ulaştıkları anda bahçede bir gürültü duyduğunu ve ağır yaralı bir erkek bulduklarını belirtmiştir.

Buenos Aires ambulans hizmetlerinden Alberto Crescenti, yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki balkondan düşen Payne’e yapılan ilk müdahalenin, yaşama şansı çok düşük bir durumda gerçekleştiğini ifade etmiştir.

Crescenti, ilk ihbarın saat 17.04’te yapıldığını ve ambulansın 17.11’de olay yerine ulaştığını söylemiştir.

One Directon grubu üyesi Liam Paynenin ölümünde yeni detaylar Savcı özellikle üstünde duruyor

Olayla ilgili olarak, Payne’in ölümünden önceki dönemde madde kullandığı tahmin edilmektedir. People’da yer alan bir habere göre, Payne için bir otel çalışanı tarafından uyuşturucu temin edilmiştir.

Payne’in ölümüyle ilgili bir kaynak, “Bir otel çalışanının Payne için uyuşturucu tedarik ettiğine dair kanıtlar var gibi görünüyor” demiştir.

Savcı, cinayet de dahil olmak üzere tüm soruşturma yollarını açık tutmaktadır. Savcı özellikle, Payne’in ölümünden önceki saatlerde otel odasında bulunduğu iddia edilen uyuşturucuları kimin tedarik ettiğini araştırmaktadır.

Soruşturma ayrıca, Payne’in ölümüne yol açan üçüncü tarafların olası katılımını da araştırmaktadır.

Öte yandan, eski grup arkadaşları Payne için duygusal mesajlar yayınlamıştır.

Liam’ın fotoğrafını paylaşan Harry Styles, “Liam’ın vefatıyla yıkıldım. Birlikte geçirdiğimiz yıllar, hayatımın en değerli yılları arasında sonsuza dek kalacak. Kalbim Karen, Geoff, Nicola ve Ruth, oğlu Bear ve onu benim gibi tanıyan ve seven dünyanın dört bir yanındaki herkes için kırılıyor.” diye yazmıştır.

Zayn Malik, yıllar öncesinden bir fotoğraf paylaşarak, “Liam, kendimi yüksek sesle seninle konuşurken buluyorum, beni duyabileceğini umuyorum, hayatlarımızda daha yapacağımız çok fazla konuşma olduğunu düşünmeden edemiyorum. Hayatımın en zor zamanlarında bana destek olduğun için sana hiç teşekkür edemedim. 17 yaşında evimi özlediğimde, her zaman olumlu bakış açınla ve güven verici gülümsemenle yanımda olurdun ve bana arkadaşım olduğunu ve sevildiğimi hissettirirdin. Sen bizi terk ettiğinde bir kardeşimi kaybettim ve sana sadece bir sarılmak için neler verebileceğimi anlatamam. Seninle yaşadığım tüm anıları sonsuza dek kalbimde saklayacağım, şu an hissettiklerimi açıklayacak veya haklı çıkaracak hiçbir kelime yok, sadece harap olmaktan öte. Umarım şu an nerede olursan ol iyisindir, huzurlusundur ve ne kadar sevildiğini biliyorsundur.” demiştir.

One Directon grubu üyesi Liam Paynenin ölümünde yeni detaylar Savcı özellikle üstünde duruyor

Louis Tomlinson, “Bunu yazdığım için çok üzgünüm ama dün bir kardeşimi kaybettim. Liam her gün örnek aldığım, çok pozitif, komik ve iyi kalpli biriydi. Liam’la ilk tanıştığımda 16 yaşındaydım ve ben 18 yaşındaydım, sesine anında hayran kaldım ama daha da önemlisi zaman geçtikçe hayatım boyunca özlemini çektiğim iyi kalpli kardeşimi görme şansı yakaladım. Keşke sana veda etme ve seni ne kadar sevdiğimi bir kez daha söyleme şansım olsaydı.” ifadelerini kullanmıştır.

One Directon grubu üyesi Liam Paynenin ölümünde yeni detaylar Savcı özellikle üstünde duruyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP