DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,211,10
BITCOIN 21652051.94179%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ölümüne Aşk Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Detayları
6 okunma

Ölümüne Aşk Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Detayları

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 07:48
Ölümüne Aşk Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Detayları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sizi ekran başına kilitleyen “Ölümüne Aşk” filmi, sinema salonlarından sonra televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Filmi merakla bekleyenler için “Ölümüne Aşk” konusu, oyuncuları ve özeti hakkında detaylı bilgiler sunuyoruz.

ÖLÜMÜNE AŞK FİLMİ KONUSU NEDİR?

Uzun yıllardır Altınel ailesinin bahçesini bakımlı tutan Tahsin, evde yeni başlayan hizmetçi Ayperi’ye aşık olur. Aile tatile gittikten sonra Tahsin, Ayperi’ye duygularını itiraf etme fırsatı bulur. Ancak beklenmedik bir şekilde ailenin yaramaz oğlu Timuçin, arkadaşlarıyla gece yarısı eve gelir ve parti yapmaya karar verir. Hizmetçileri de eğlenceye dahil eden Timuçin, Tahsin ve Ayperi’yi gece boyunca çalıştırır. Ayperi yanlışlıkla elmalara fare zehri dökünce olaylar kontrolden çıkar ve beş kişinin ölümüyle sonuçlanır.

Panik ve şok içindeki Tahsin ve Ayperi cesetleri gömmeye karar verirler. Ancak Ayperi’nin huysuzluğu işleri daha da karmaşıklaştırır ve “kazara” ölümler art arda gelir. Tahsin ve Ayperi kendilerini ölümle dolu bir oyunun içinde bulurlar. Üstelik işin içine kadın ticareti yapan gizemli kişiler ve onları izleyen yabancılar da karışır.

Tahsin ve Ayperi bu ölümcül maceradan sağ çıkabilecek mi? Tahsin aşık olduğu Ayperi’yle bir araya gelebilecek mi?

ÖLÜMÜNE AŞK FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Oyuncular: Murat Akkoyunlu, Fulya Zenginer, Suat Zungur, Ayten Uncuoğlu, Bülent Çolak ve Kaan Yılmaz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP