DOLAR 34,0133 -0.15%
EURO 38,0622 0.38%
ALTIN 2.827,850,91
BITCOIN 21270833.99918%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Olcay Şahan takımına güveniyor
3 okunma

Olcay Şahan takımına güveniyor

Altınordu Teknik Direktörü Olcay Şahan, takımına güvendiğini ve sezon sonunda ligi hedefledikleri konumda bitireceklerini dile getirdi.

ABONE OL
Eylül 19, 2024 08:35
Olcay Şahan takımına güveniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta iddialı bir başlangıç yaparak ilk üç maçından iki galibiyet ve bir beraberlik çıkardı. 7 puanla ligde ikinci sırada yer alan İzmir ekibinin teknik direktörü Olcay Şahan, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada Isparta 32 Spor karşısında aldıkları galibiyetin haklı olduğunu belirtti. Şahan, “Rakibin de güzel bir oyun sergilediğini söylemeliyim. Bizim adımıza ise takım uyumu her geçen gün daha da güçleniyor. Sahada istediğimiz oyun felsefesini uyguladık ve galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Artık bu maçı geride bırakıp önümüzdeki maça odaklanacağız. Pazar günü deplasmanda da galip gelmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“Takımdaki rekabet olumlu”

Olay Şahan, futbolcularının çalışma azmine ve sahadaki performansına duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Futbolcularımın antrenmanlar ve maçlarda gösterdiği performans beni gerçekten mutlu ediyor. Tüm oyuncularımız kendilerini geliştirmeye devam ediyor, bu da teknik heyet olarak bizleri memnun ediyor. Sonradan oyuna giren oyuncularımız da sahaya çıkan arkadaşlarından geri kalmıyor. Takım içindeki rekabetin artması beni çok mutlu ediyor. Çok çalışarak sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.