DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 23072160.52446%
İstanbul
18°

AÇIK

05:41

SABAHA KALAN SÜRE

Olaylı Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Beşiktaş'ın borcu açıklandı!
7 okunma

Olaylı Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Beşiktaş'ın borcu açıklandı!

Beşiktaş Kulübü'nün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı başladı. Toplantıda siyah beyazlı takımın eski başkanı Ahmet Nur Çebi'nin protesto edilmesinin...

ABONE OL
Ekim 27, 2024 10:33
Olaylı Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Beşiktaş'ın borcu açıklandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü’nün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, ICC İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda başladı. Ahmet Akpınar, toplantının divan başkanlığına seçildi.

Kongrede yönetim kurulu, sunumuyla toplantıyı başlattı. Daha sonra raporlar sunuldu; faaliyet raporu ve denetim raporu üyelere aktarıldı. Raporların ardından görüşmelere başlandı. Görüşmelerde yapılan konuşmaların ardından 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 dönemi için idari ve mali durum, üyelerin oyuna sunulacak.

Eski başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin salona gelmesiyle kongrede gerginlik yaşandı. Bazı üyeler Çebi’yi alkışlarken, bazıları da bu harekete tepki gösterdi. İsmail Cevahir, kürsüye çıkarak divan başkanlığı ve yönetime tepki gösterince, salonda tartışmalar başladı. Sinirlenen üyeler kürsüye doğru yürüdü ve arbedeler yaşandı. Yaklaşık 10 dakika süren kavgalar, diğer üyelerin araya girmesiyle güçlükle sakinleştirildi. Tartışmalar sona erdikten sonra genel kurul devam etti.

Olaylı Mali Genel Kurul Toplantısında Beşiktaşın borcu açıklandı

Beşiktaş Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nda çıkan kavgayla ilgili olarak, Divan Başkanı Ahmet Akpınar, “Burası Dingo’nun ahırı değil, burası Beşiktaş kongresi. Oturun yerinize! Ne sanıyorsunuz siz kendinizi! Burası Beşiktaş, Uganda değil! Oturun yerinize. Salonu mu boşaltayım, kongreyi mi iptal edeyim? Buna ne hakkınız var! Hiçbir Beşiktaşlı Beşiktaşlıya el kaldıramaz. Biz büyüklerimizden böyle gördük.” dedi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şakul, siyah-beyazlı kulübün net borcunun 8 milyar 429 milyon TL olduğunu açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.