DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 2143703-0.74048%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

16:01

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Okan Buruk'un 'sezon sonu ayrılacak' açıklaması sonrası Muslera'dan paylaşım 'Önce güvenlik'
4 okunma

Okan Buruk'un 'sezon sonu ayrılacak' açıklaması sonrası Muslera'dan paylaşım 'Önce güvenlik'

2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Fernando Muslera hakkında bir süredir ayrılık iddiaları ortaya atılıyordu. Bu iddialara yanıt teknik direktör...

ABONE OL
Ekim 13, 2024 09:34
Okan Buruk'un 'sezon sonu ayrılacak' açıklaması sonrası Muslera'dan paylaşım 'Önce güvenlik'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, TV100’de yaptığı açıklamalarda, kulübün efsane kalecisi Fernando Muslera’nın geleceği hakkında önemli bilgiler paylaştı ve sarı-kırmızılı taraftarlar için üzücü haberler verdi.

2011’den beri Galatasaray forması giyen Muslera’nın sezon sonunda ülkesine dönmeyi planladığını belirten Buruk, “Fernando’nun niyeti sezon sonunda ülkesine dönmek. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder. Kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var,” dedi.

Okan Burukun sezon sonu ayrılacak açıklaması sonrası Musleradan paylaşım Önce güvenlik

Buruk, Muslera’nın ayrılığının Galatasaray için büyük bir kayıp olacağını vurgulayarak, “Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil. Ne kadar verip bir kaleci bulacaksınız. Aynı profesyonellikte, aynı karakterde, aynı aidiyette birini… Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci,” şeklinde konuştu.

Buruk, “Gerçekten iyi bir kaleci bulmak kolay değil. Fenerbahçe, 10 milyon Euro mu verdi Livakovic’e, 8-9 mu? İyi para veriyorsun iyi kaleci için, bilemiyorsun da sana ne kadar adapte olacak. Şu an kaleci için herhangi bir transfer çalışmamız yok. Muslera bıraksa da kalsın isteriz ama onun amacı ülkesine dönmek. Ailesi orada. Çocuklar büyüyor, uzak kalınca özlem artıyor,” diyerek Muslera’nın gidişinin takıma etkilerini dile getirdi.

Lige verilen milli ara nedeniyle Fernando Muslera, Mauro Icardi ve Lucas Torreira ülkelerine gitmişlerdi. Üçlü geri dönüyor. Okan Buruk’un ‘takımdan ayrılacak’ açıklamalarını yaptığı saatlerde ise Fernando Muslera’dan güldüren bir paylaşım geldi.

Okan Burukun sezon sonu ayrılacak açıklaması sonrası Musleradan paylaşım Önce güvenlik

Uçakta koltuğuna büyük bir nazar boncuğu koyan tecrübeli eldiven ‘önce güvenlik arkadaşlar’ ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Uruguay basını Muslera hakkında ilginç bir iddia ortaya atmıştı. İddiaya göre Muslera, Uruguay 3. Lig’inde mücadele eden Sportivo Bella Italia’yı satın almış ve daha sonra Uruguay’da bir sokak satın almıştı.

Uruguay basınında yer alan haberlere göre; Muslera, Maldonado bölgesindeki bir sokak için 266 bin dolar ödedi. Belediye tarafından onaylanan bu satış için Belediye Başkanı Alexandro Infante, Muslera’nın Maldonado’da yaşayan ve yatırım yapan bir vatandaş olduğunu vurguladı ve yapılan satışın yalnızca ünlü bir isimle ilgili olmadığını belirtti. Ancak bölge sahipleri bu duruma tepki gösterdi ve iptali için 12 binden fazla imza toplandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP