DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102.3108%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Okan Buruk'un derbi endişesi! 3 yıldıza özel uyarı
8 okunma

Okan Buruk'un derbi endişesi! 3 yıldıza özel uyarı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

ABONE OL
Eylül 20, 2024 07:34
Okan Buruk'un derbi endişesi! 3 yıldıza özel uyarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son dönemde hedef gösterilmelerden endişe duyuyor ve bu konuyu oyuncularıyla derbi öncesi bir toplantıda ele aldı. Buruk, yayınlanan istatistiklerin gerçekleri yansıtmadığını, hedef saptırıldığını belirtti. “Sistematik bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bilinçli ve sizi hedef alan bir saldırı. Kart konusunda hassas olmalısınız. Rakiplerin maçlarında verilen kartlara, kendilerine verilmeyen kartlara bakmıyorlar. Tek dertleri Galatasaraylı futbolcuların kart görmesi,” dediği öğrenildi.

ÖZEL OLARAK DİKKATLERİNİ ÇEKTİ

Okan Buruk, özellikle ilk 11’in değişmez isimleri olan Torreira, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakçı’nın bu konuda özel olarak dikkatini çektiği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronunun önceki gün yapılan açıklama ile Atilla Karaoğlan’ın derbiye atanmasından sonra endişelerinin daha da arttığı belirtildi. Başkan Dursun Özbek de Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamada bu atamayı eleştirerek, “Hakem mi kalmadı da Atilla Karaoğlan bu derbiyi yönetiyor?” ifadelerini kullanmıştı.

Okan Burukun derbi endişesi 3 yıldıza özel uyarı

DERBİYE PRİM

Galatasaray’da haftalık yönetim kurulu toplantısı dün gerçekleşti. Başkan Dursun Özbek ve ekibinin de teknik heyet gibi derbi için seferberlik ilan ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin Florya’ya çıkarma yapacağı da belirtildi. Özbek ve kurmaylarının oyuncuların moralini yüksek tutmak için bir konuşma yapacağı, ayrıca takıma özel prim de açıklayacağı öğrenildi.

Okan Burukun derbi endişesi 3 yıldıza özel uyarı

Okan Burukun derbi endişesi 3 yıldıza özel uyarı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.