DOLAR 34,2418 0.07%
EURO 37,0599 0.1%
ALTIN 3.011,700,66
BITCOIN 2292881-1.78845%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Okan Buruk'tan sürpriz karar! Beşiktaş derbisinde…
9 okunma

Okan Buruk'tan sürpriz karar! Beşiktaş derbisinde…

Ismail Jakobs’un sakatlanmasıyla birlikte Galatasaray’ın savunma hattında zorunlu değişikliğe gidilecek. Yeni transferlerden Elias Jelert, eski takımı...

ABONE OL
Ekim 22, 2024 07:34
Okan Buruk'tan sürpriz karar! Beşiktaş derbisinde…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barış Alper Yılmaz ile birlikte neredeyse tüm pozisyonlarda oynamış olan Berkan Kutlu, bir kez daha sol bekteki yeteneklerini sergilemeye hazırlanıyor. Ismail Jakobs’un Antalyaspor deplasmanında sakatlanması üzerine oyuna giren Berkan, maçın son düdüğüne kadar etkileyici bir performans sergiledi. Sarı-Kırmızılılar şimdi Elfsborg maçına odaklanmış durumda ve Jakobs’un bu mücadelede forma giyemeyeceği kesinleşince, Okan Buruk alternatifler arayışına girdi. Yeni transferlerden Elias Jelert, eski kulübü Kopenhag’ta uzun süre sol bekte görev yapmıştı.

Okan Buruktan sürpriz karar Beşiktaş derbisinde...

6 numara, 8 numara, sol stoper ve sol bek… Berkan Kutlu, bir kez daha farklı bir pozisyonda takımına katkı sağlamak için çaba gösterecek.

Beşiktaş maçını etkileyecek karar

Jelert, Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Galatasaray’a karşı da sol bekte görev almış ve Boey’ye karşı üstünlük kurmuştu. Ancak 21 yaşındaki oyuncunun fiziksel formundan memnun olmayan Buruk, tercihini yine Berkan’dan yana kullanacak gibi görünüyor. Berkan Kutlu’nun Elfsborg maçındaki performansı, Beşiktaş derbisi öncesindeki kadro tercihlerini etkileyebilir ve Okan Buruk için önemli bir gösterge olacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.