DOLAR 34,1258 0.29%
EURO 38,1389 0.17%
ALTIN 2.876,481,68
BITCOIN 2147595-0.38579%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Okan Buruk ısrarcı! İşte Galatasaray'ın Scott McTominay planı
27 okunma

Okan Buruk ısrarcı! İşte Galatasaray'ın Scott McTominay planı

Gabriel Sara’yı 10 numara pozisyonunda kullanmak isteyen Okan Buruk, Torreira’nın yanına güçlü bir takviye talep etti. Galatasaray, eski gözdesi Scott...

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 07:34
Okan Buruk ısrarcı! İşte Galatasaray'ın Scott McTominay planı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek için Scott McTominay’ı transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor. Takımın, Gabriel Sara’nın gelmesiyle orta saha rotasyonunu güçlendirmesine rağmen, Lucas Torreira’nın yanına deneyimli bir isim eklemek istediği biliniyor.

McTominay, yaz başından beri Galatasaray’ın radarında olan bir oyuncu. Ancak Manchester United’ın transferle ilgili kesin kararını vermemesi nedeniyle transfer gerçekleşememişti. Son görüşmelerin ardından ise durum değişti ve United, McTominay’ın satışına açık olduğunu duyurdu. Resmi görüşmelere başlanacağını ve gelen tekliflerin değerlendirileceğini açıklayan United, ilk etapta görüşeceği kulüpleri de belirledi.

Okan Buruk ısrarcı İşte Galatasarayın Scott McTominay planı

Manchester United’dan ayrılacak olan McTominay, Okan Buruk’un transfer listesinde ilk sıralarda yer alıyor. 27 yaşındaki futbolcu için Crystal Palace, Brighton, Fulham, Napoli ve Galatasaray gibi kulüplerin resmi olarak talepte bulunduğu biliniyor. İngiliz basını, United’ın McTominay için 20 milyon Pound bonservis bedeli talep ettiğini iddia ediyor.

McTominay’ın Premier Lig’de kalma isteği güçlü olsa da, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalması durumunda transferde büyük bir avantaj elde edeceği belirtiliyor.

Okan Buruk ısrarcı İşte Galatasarayın Scott McTominay planı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunu geçerek grup aşamasına kalması halinde önemli bir transfer limiti açacak. Bu limite ek olarak, McTominay için ayrılan transfer bütçesiyle birlikte, Galatasaray toplamda yaklaşık 18 milyon Euro’luk bir transfer bütçesine sahip olacak. Geçen yıl Davinson Sanchez transferinde bu limiti kullanan Galatasaray, bu kez orta saha transferinde daha da büyük bir adım atmayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP