DOLAR 33,9994 -0.19%
EURO 38,0675 0.4%
ALTIN 2.830,010,98
BITCOIN 21616084.39551%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Ogün Mert Kurt’un ‘Tatil’ Filmi, Uluslararası Festivalde Yarışacak
9 okunma

Ogün Mert Kurt’un ‘Tatil’ Filmi, Uluslararası Festivalde Yarışacak

ABONE OL
Eylül 10, 2024 10:55
Ogün Mert Kurt’un ‘Tatil’ Filmi, Uluslararası Festivalde Yarışacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Filyos’un tanınmış yönetmen ve senaristi Ogün Mert Kurt, “Tatil” adlı yeni kısa filmiyle uluslararası alanda dikkat çekmeyi başardı. Kendi yazıp yönettiği film, Birleşik Krallık’ta düzenlenecek olan “First-Time Filmmaker Sessions” film festivaline seçildi. Bu önemli başarı, Kurt’un kısa film ve senaryo çalışmalarına olan ilgiyi bir kez daha ortaya koyuyor.

“Tatil”, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde çekildi. Filmde Nuhbay Korkmaz, Fahri Bozbaş, Hilal Bayoğlu ve Mustafa Kemal gibi deneyimli oyuncular başrollerde yer alırken, Ramazan Kabuk, Özdemir Kurt ve Bingül Gülşen Öz gibi isimler de yardımcı rollerde rol aldı. Filmin fragmanı daha önce yayınlanmış ve izleyicilerden olumlu tepkiler toplamıştı.

Festival organizatörleri tarafından Kurt’a Birleşik Krallık’taki festivale katılması için resmi bir davet gönderildi. Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kısa filmimiz Birleşik Krallık’taki First-Time Filmmaker Sessions Film Festivali’nin resmi seçkisine davet edildi” diyerek heyecanını paylaştı. “Tatil”, İngiltere’de düzenlenecek festivalde Filyos’u uluslararası platformda tanıtacaktır.

Birleşik Krallık Film Festivali Uluslararası Kültür Sanat Sosyal Medya zonguldak Mert Kurt Magazin Sinema Filyos Medya Tatil

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP