DOLAR 34,1204 0.3%
EURO 38,0636 0%
ALTIN 2.868,881,41
BITCOIN 21469830.27931%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Öğretmenler ve veliler okulu birlikte hazırladı
9 okunma

Öğretmenler ve veliler okulu birlikte hazırladı

ABONE OL
Eylül 8, 2024 10:47
Öğretmenler ve veliler okulu birlikte hazırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van’ın Erciş ilçesindeki Suyolu mezrasındaki 4 derslikli okul, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmak için öğretmenler ve veliler tarafından el birliğiyle yenilendi.

Okulun 20 kilometre uzaklıktaki Erciş ilçesinde görev yapan 3 öğretmen, öğrencilerinin daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri için kolları sıvadı. Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün malzeme desteğiyle, öğretmenler okulun bakımını üstlendiler.

Öğretmenlerin fedakarlığına mezra sakinleri de kayıtsız kalmadı. Veliler, çocuklarıyla birlikte okulu temizledi, sınıfları boyadı ve sıraları düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığınca gönderilen ders kitaplarını öğretmenler ve öğrenciler birlikte sıralara yerleştirdi. Okulun bahçesi de temizlendi ve eğitim materyalleri duvarlara asıldı.

“Gönüllü olarak başladığımız bu çalışmaya mezra sakinleri de destek verdi” diyen okul müdürü Atakan Kasap, “Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle okulumuzu baştan sona yeniledik. Duvarları boyadık, bahçeyi düzenledik, sınıfları temizledik. Bu çalışma hepimizin ortak çabasıyla gerçekleşti” dedi.

Velilerden Kıyasettin Kılıç ise öğretmenlere teşekkür ederek, “Öğretmenlerimiz okulumuz için boya temin etmişler. Biz de onlara yardımcı olmak için buradayız. Öğretmenlerimizin özverisini görünce biz de aileler olarak destek olmaya geldik” ifadelerini kullandı.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrenciler temiz ve ferah bir ortamda eğitimlerine devam edebilecekler.

Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Güncel Erciş van

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP