DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2145648-1.69183%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

‘Oğlum manipüle ediliyor’
16 okunma

‘Oğlum manipüle ediliyor’

Sarıyer’deki evinde iki gün önce merdivenlerden düşerek ağır yaralanan ve entübe edilen Reha Muhtar’ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, gazeteci Burhan Akdağ, Muhtar’a ilk müdahaleyi 15 yaşındaki oğlu P.M.’nin yaptığını söyledi.

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 07:13
‘Oğlum manipüle ediliyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oğluna ulaşamadığını öne süren oyuncu Deniz Uğur, basın açıklaması yaparak iddialarını dile getirdi. The Local Grill Beyoğlu’nda gazetecilere konuşan Uğur, “Oğlumun, Nilüfer Yumlu’nun kızı Ayşe Nazlı ile birlikte olduğunu öğrendim. 15 yaşında bir çocuk manipüle ediliyor. Bana gelmek istemiyorsa, devletin himayesinde olmalı. Bu olayda, Nilüfer kim? Oğlumu benden uzak tutuyorlar. Tedbir kararı için haber bekliyorum. Yasal yollarla haklarımızı arayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Bu iddialara yanıt veren Nilüfer Yumlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ayşe Nazlı’nın kardeşini kaçırmak gibi bir girişim söz konusu değil. Ben dört gündür Bodrum’dayım. P.M., ablasını arayarak annesine gitmek istemediğini söylemiş. Bu iftirayı atanları mahkemeye vermeyeceğim çünkü bu kötülüklerle uğraşamam. Lütfen iyi insan olun” diye belirtti.

‘KAÇIRILMADIM’

Tartışmaların merkezindeki P.M., dün sosyal medya hesabından bir video yayınladı. “Kaçırılmadım. Ablamdan rica ettim babamın evine götürmesi için. Burada mutluyum” diyen P.M., paylaşımına Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı da etiketledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP