DOLAR 34,2968 0.37%
EURO 37,5187 -0.02%
ALTIN 2.908,490,67
BITCOIN 20990510.69725%
İstanbul
22°

AZ BULUTLU

12:56

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Obama'dan Trump'a: Sadece egosunu ve parasını önemsiyor | Dış Haberler
9 okunma

Obama'dan Trump'a: Sadece egosunu ve parasını önemsiyor | Dış Haberler

Başkanlık seçimine bir aydan az süre kalan ABD'de, eski ABD Başkanı Obama Demokratların adayı Harris için ilk kez sahalara indi. Pittsburgh'daki seçim mitingde konuşan Obama, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ı "çılgın" olarak nitelendirdi ve Trump'ın sadece egosunu ve parasını önemsediğini söyledi

ABONE OL
Ekim 11, 2024 07:45
Obama'dan Trump'a: Sadece egosunu ve parasını önemsiyor | Dış Haberler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski ABD Başkanı Barack Obama, 5 Kasım’da yapılacak Başkanlık seçimlerinde desteklediği Başkan Yardımcısı Kamala Harris için ilk kez seçim kampanyasına katıldı.

Obama, Pittsburgh’daki bir mitingde yaptığı konuşmada Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ı “çılgın” olarak nitelendirerek sert bir eleştiri getirdi. Trump’ın sadece kendi egosunu ve parasını önemsediğini iddia eden Obama, Demokratların adayı Kamala Harris’i desteklemeye çağırdı.

2017’de Beyaz Saray’dan ayrılan Obama, Demokratlar arasında hala güçlü bir etkiye sahip bir isim olarak kabul ediliyor. Bu nedenle, Harris için oy istemek üzere sahneye çıkması Demokratlar için büyük önem taşıyor.

Obama, kalabalık bir destekçi kitlesine hitaben, “İnsanların neden mevcut durumu değiştirmek istediğini anlıyorum. Ancak Donald Trump’ın her şeyi değiştireceğini düşünmesi aklımı almıyor,” dedi.

Harris’in orta sınıf bir aileden geldiğini ve Amerikan değerlerine olan inancını vurgulayan Obama, seçimin sadece politika değil, aynı zamanda karakter ve değerlerle ilgili olduğunu ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP