DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21713472.59384%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ünlü oyuncu Ersin Korkut'tan Zapspor'a büyük sürpriz
10 okunma

Ünlü oyuncu Ersin Korkut'tan Zapspor'a büyük sürpriz

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ersin Korkut, yıllar önce kaptanlığını yaptığı Hakkari Zapspor idmanına katılarak takıma büyük jest yaptı.

ABONE OL
Eylül 10, 2024 07:33
Ünlü oyuncu Ersin Korkut'tan Zapspor'a büyük sürpriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski futbolcu Ersin Korkut, Hakkari Zapspor’un idmanını ziyaret ederek kulüp yöneticileri ve futbolcularla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Ayhan Tunç ve Teknik Direktör Mikail Özdemir ile geçmişi yad eden Korkut, futbolcularla uzun süre sohbet etti. “Hakkari Zapspor, kentimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil ediyor. Şimdi Zapspor, o eski heyecanı yeniden yaşatmak için mücadele ediyor. Hepimizin Zapspor’a destek olması gerekiyor. İnşallah Hakkari futbolu, özlem duyulan günlerine geri döner,” dedi Korkut.

Ünlü oyuncu Ersin Korkuttan Zapspora büyük sürpriz

Başkan Ayhan Tunç, Ersin Korkut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Yıllar önce Zapspor’un kaptanlığını yapan Ersin kardeşimiz, yıllar sonra yine bağlılığını göstermek için bizi ziyaret etti. Kendisi her zaman bu kulübün fahri kaptanı olarak anılacaktır. Ayrıca, 2 gün sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Bitlis Güzeldere ile oynayacak olan takımımız için bu ziyaret büyük bir motivasyon oldu. Zapspor, kentin takımıdır. Herkesin katkısına ve desteğine ihtiyacı vardır,” dedi Tunç.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP