DOLAR 34,1179 0.28%
EURO 38,1109 0.12%
ALTIN 2.875,141,64
BITCOIN 2144318-0.60707%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Nihat Kahveci'nin Galatasaraylı yıldız için flaş sözler: 'İstikrarlı olabilse dünyanın en iyi 5 liginden birine gider
17 okunma

Nihat Kahveci'nin Galatasaraylı yıldız için flaş sözler: 'İstikrarlı olabilse dünyanın en iyi 5 liginden birine gider

Süper Lig'in 2.haftasında Galatasaray, Konyaspor deplasmanına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın bulduğu gollerle Konya...

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 07:35
Nihat Kahveci'nin Galatasaraylı yıldız için flaş sözler: 'İstikrarlı olabilse dünyanın en iyi 5 liginden birine gider
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, yeni Süper Lig sezonunun ilk deplasman maçında Konyaspor’a konuk oldu. Konyaspor, evinde Galatasaray’ı ağırladı ve Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan mücadele heyecanlı geçti.

Sarı-kırmızılılar, 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle öne geçmeyi başardı. Ancak bu mutluluk kısa sürdü ve 45. dakikada Oğulcan Ülgün, Konyaspor’u eşitliğe taşıyan golü attı. İlk yarı, 1-1’lik skorla sona erdi.

İkinci yarıda Galatasaray, 59. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın golüyle tekrar öne geçti. Bu golle maçın kaderi belirlendi ve Galatasaray, 2-1’lik skorla sahadan galip ayrıldı. Böylece ikinci haftasını da kayıpsız geçiren Galatasaray, iyi bir başlangıç yaptı.

Nihat Kahveci, maçın ardından Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nun performansını ve açıklamalarını yorumladı. Kerem Aktürkoğlu, maçta 1 gol ve 1 asistle dikkat çekmişti.

Nihat Kahvecinin Galatasaraylı yıldız için flaş sözler: İstikrarlı olabilse dünyanın en iyi 5 liginden birine gider

‘İSTİKRARLI OLSA…’

Kahveci, Kerem Aktürkoğlu’nun en büyük probleminin istikrar olduğunu vurguladı. Kahveci, genç oyuncunun performansıyla ilgili şu sözleri söyledi: “10 üzerinden 8 oynar ya da 10 üzerinden 2 oynar. Gol atar ya da gol yenilmesine katkı sağlar. Kerem Aktürkoğlu, istikrarı sağlayabilse dünyanın en iyi 5 liginden birine gider, oynar. Bugün Kerem Aktürkoğlu hareketliydi, oyunun içindeydi. Maçta atılan 3 golün içinde de vardı. Kerem Aktürkoğlu iyi de oynasa kötü de oynasa her zaman Galatasaray’ın konuşulan figürlerinden birisi.”

‘KONUŞ O ZAMAN KEREM’

Kahveci, Kerem Aktürkoğlu’nun “Belki bir gün biz de konuşuruz” sözlerine değinerek “Konuş o zaman Kerem. Olayları bizzat biliyorsun, neden konuşmuyorsun?” dedi.

KEREM AKTÜRKOĞLU NE DEMİŞTİ?

Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda Kerem Aktürkoğlu, hakkında çıkan iddialara ilişkin şu sözleri söylemişti: “4 sezon, 170 küsür maç. Galatasaray’daki misyonumu, beni ne beklediğini biliyorum. Görev verildiği takdirde Galatasaray armasını, formasını en iyi şekilde temsil edeceğim. Amacım her zaman Galatasaray’a hizmet etmek. Benimle ilgili her zaman bir şeyler söyleniyor, konuşmamayı tercih ediyorum. Şimdilik ben susayım. Belki biz de bir gün konuşuruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP