DOLAR 34,1263 0.29%
EURO 38,1014 0.09%
ALTIN 2.873,571,58
BITCOIN 2141348-0.3554%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli yıldıza Lille maçı eleştirisi: Topu bomba zannediyor
6 okunma

Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli yıldıza Lille maçı eleştirisi: Topu bomba zannediyor

Türk futbolunun efsane isimlerinden Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin deplasmanda Lille'e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı yorumladı. Kahveci, yıldız oyuncuyu sert...

ABONE OL
Ağustos 7, 2024 07:28
Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli yıldıza Lille maçı eleştirisi: Topu bomba zannediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nihat Kahveci, Fenerbahçe’nin deplasmanda Lille’e 2-1 kaybettiği Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçını değerlendirdi.

Dzeko’nun performansını ele alan Kahveci, “İlk yarıda bir dakikada iki pozisyona girdi, gol olmasını beklerdim” dedi. İsmail Yüksek’in orta sahadaki etkili oyununu vurgulayan Kahveci, “İsmail olmasa daha çok gol yerlerdi” diye ekledi.

‘MOURINHO DEVRE ARASINDA NE KONUŞUYOR?’

Fenerbahçe’nin basit goller yediğini söyleyen Kahveci, “Lugano maçında da böyleydi, bu karşılaşmada da devam etti” dedi. Jose Mourinho’nun devre arası konuşmalarının takım üzerinde olumlu etkisini vurgulayan Nihat Kahveci, “Fenerbahçe’de güzel olan şey, Lugano maçında olduğu gibi; Mourinho devre arasında ne konuşuyor? Bana paylaşsınlar çünkü Fenerbahçe ikinci yarıda bambaşka oynuyor ama ikinci yarı değişiklik yapılmamasını anlamadım” diye ekledi.

‘İBRE MOURINHO’YA DÖNER’

Mourinho’nun rakibe topu bırakan oyun anlayışına değinen Kahveci, “Mourinho’yu az çok biliyoruz. Gelmeden önce Roma – Sevilla Avrupa finali için ‘Böyle bir maç olmaz’ demiştim. Topu hep Sevilla’ya verdi ama finale geldi. Fenerbahçe’de bu tarz maçlar artarsa, bu maçın ilk yarısı gibi ibre Mourinho’ya döner. Fenerbahçe taraftarı topa sahip olmak, gol görmek ve gol pozisyonuna girmek ister” şeklinde konuştu.

‘TOPU BOMBA ZANNEDİYOR’

Rade Krunic’in performansını eleştiren Nihat Kahveci, “Krunic 84’te çıktı. Fenerbahçe taraftarı 84 dakika eziyet çekti. Krunic’in ayağına top gelince karakola gidiyoruz. Tüm yeteneklerini kaybetmiş. Bomba zannediyor topu ama Mourinho hem Lugano maçlarında hem de bu maçta Krunic’i oyunda tuttu. Neden oyunda kaldığını anlamıyorum. Bana çok enteresan geliyor” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP