DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21471980.00118%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

NG Afyon MotoFest İkinci Gününde Heyecan Dolu Anlar Yaşattı
9 okunma

NG Afyon MotoFest İkinci Gününde Heyecan Dolu Anlar Yaşattı

ABONE OL
Eylül 8, 2024 09:48
NG Afyon MotoFest İkinci Gününde Heyecan Dolu Anlar Yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NG Afyon MotoFest, ikinci gününde de hız kesmeden devam etti. Adrenalin dolu gösteriler ve çeşitli stantlar, festival katılımcılarını kendine çekti. Festivalin ikinci akşamında sahne alan Şevval Sam, Karadeniz müziğinin büyüsünü Afyon’a taşıdı. Binlerce hayranı, sevilen şarkılarını coşkuyla söyledi.

Sam, sahneye kendi motosikletini getirerek festivale ayrı bir renk kattı. Bu sürpriz, motor tutkunlarını da heyecanlandırdı. Türkiye’nin en büyük spor ve gençlik festivallerinden biri olan NG Afyon MotoFest, ikinci gününde de ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.

Sahne açılışında DJ Aslı Polat, enerjik performansıyla festival alanını coşkuyla doldurdu. Davul ve bateri gösterisi, festival katılımcılarını adeta büyüledi. Alkışlar ve danslarla renklenen etkinlikte, müzik ve eğlence doruk noktasına ulaştı.

Şevval Sam, ikinci gece sahnesiyle izleyicilere büyüleyici bir müzik ziyafeti sundu. “Hey Gidi Karadeniz”, “Ander Sevdaluk” ve “Ben Seni Sevdiğimi” gibi eserleri, kalplere dokunan yorumuyla seslendirdi. Enerjik sahne performansıyla Afyonlulardan yoğun alkış alan Sam, festivaldeki coşkuya ortak olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Festival alanında yer alan yaklaşık 100 stant, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Motosiklet ekipmanları, aksesuarlar, el yapımı ürünler ve Afyonkarahisar mutfağının lezzetleri, stantları festivalin vazgeçilmez duraklarından biri haline getirdi. Akrobasi gösterileri ise festivale ayrı bir heyecan kattı. Profesyonel sporcuların sergilediği motosiklet şovları, izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı.

Festival, 8 Eylül tarihine kadar devam edecek. Geniş kamp olanakları sunan festival, çadır ve kamp alanlarıyla doğayla iç içe bir festival deneyimi sunuyor. Ziyaretçilerine hem eğlenceli hem de dinlendirici anlar yaşatmayı hedefleyen NG Afyon MotoFest, zengin etkinlik programı, eğlenceli aktiviteler ve unutulmaz konserlerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Festivalin üçüncü gününde Nova Norda ve Madrigal grubu sahne alacak. Festival boyunca önemli markaların çeşitli aktiviteleri ve spor etkinlikleri de yer alacak.

Festivalin konser programı şu şekilde:

6 Eylül Cuma: Nova Norda – Madrigal

7 Eylül Cumartesi: Gökhan Güney (Ustalara Vefa)- Sefo

8 Eylül Pazar: Sıla – AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Şevval Sam Festival Magazin Eğitim Güncel Afyon

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP