DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

New York Metropolitan Sanat Müzesi Yıldız Holding’in Sanat Koleksiyonunu İnceledi
9 okunma

New York Metropolitan Sanat Müzesi Yıldız Holding’in Sanat Koleksiyonunu İnceledi

ABONE OL
Eylül 19, 2024 07:48
New York Metropolitan Sanat Müzesi Yıldız Holding’in Sanat Koleksiyonunu İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

New York Metropolitan Sanat Müzesi’nin üst düzey yöneticileri, Yıldız Holding’in Çamlıca’daki kampüsünü ziyaret ederek, Holding’in sanat koleksiyonunu inceleme fırsatı buldular.

Dünyanın en büyük ve saygın müzelerinden biri olan Metropolitan Sanat Müzesi’nin yöneticileri, Yıldız Holding’in sanat koleksiyonunda yer alan eserleri yakından görmek için Çamlıca’ya geldiler. pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, The Met ekibine ev sahipliği yaptı. Ali Ülker ve pladis CEO’su Salman Amin de buluşmaya katıldı.

The Met ekibi, Yıldız Holding’in geniş ve değerli sanat koleksiyonunu büyük bir ilgiyle inceledi. İslam eserlerinden çağdaş sanat eserlerine ve arkeolojik buluntulara kadar çeşitli alanları kapsayan koleksiyonda, insanlık tarihini gözler önüne seren eserler yer alıyordu.

Murat Ülker, sanatın evrensel dilini ve kültürel mirasın paylaşılmasının önemini vurgulayarak, “Sanatın evrensel dilinde buluşmanın ve kültürel mirasımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Murat Ülker, The Met yöneticilerini İstanbul’a davet ettiklerini ve Çamlıca Kampüsü’nde sanat koleksiyonunu birlikte gezdiklerini belirtti. “Konuşan Yazılar” sergisi, çağdaş sanat eserleri ve arkeolojik buluntular, The Met ekibine sunuldu. Ülker, sanatın geçmişten günümüze uzanan yolculuğuna tanıklık etmenin önemini vurgulayarak, “Geleneksel hat sanatının zarafeti ve çağdaş sanatın yenilikçi ruhu, bu özel buluşmada bir araya geldi” dedi.

Ülker, The Met ekibine İstanbul’un güzelliklerini bir boğaz turu ile göstererek ziyaretlerini sonlandırdı. “Sanatın birleştirici bir güç olduğunu ve farklı bakış açıları kazandırmanın yanı sıra şifa verdiğini” ifade etti. Ülker, ziyaretleri ve hoş sohbetleri için The Met ekibine teşekkürlerini sundu.

Yıldız Holding Kültür Sanat New York istanbul Çamlıca Kültür Sanat Yerel Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.