DOLAR 34,2975 0.37%
EURO 37,4848 -0.11%
ALTIN 2.911,380,77
BITCOIN 20944820.21653%
İstanbul
26°

AÇIK

16:04

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Nejat İşler: "Risk almayanlarla iş yapmaktan sıkıldım"
3 okunma

Nejat İşler: "Risk almayanlarla iş yapmaktan sıkıldım"

ABONE OL
Ekim 11, 2024 10:47
Nejat İşler: "Risk almayanlarla iş yapmaktan sıkıldım"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nejat İşler, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde gösterimi yapılan “Evcilik” filminin ardından yaptığı açıklamada, risk almayanlarla iş yapmaktan bıktığını dile getirdi. “Bir rolü beğendiysem, riske girmek istiyorum. Sadece para kazanmak değil, benim için önemli olan güzel bir işe ortak olmak” dedi.

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, Ümit Ünal’ın yönettiği “Evcilik” filmi, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer aldı. Film, Ege’deki bir kasabaya tatile gelen bir çiftin, yerli bir çift ile yaşadıkları sınıfsal ve kültürel çatışmayı ele alıyor. Nejat İşler’in hem oyunculuk hem de yapımcılığını üstlendiği film, festivalde dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Film gösteriminin ardından, film ekibi ve seyirciler arasında bir söyleşi gerçekleştirildi.

“YAKLAŞIK 10 SENEDİR ÇEKMECEMDE BEKLEYEN BİR SENARYOYDU”

Söyleşide konuşan yönetmen Ümit Ünal, “Nejat İşler ile görüşürken bana bağımsız projelere destek olmak istediğini söyledi. ‘Evcilik’ senaryosunu anlattığımda, hemen projeye dahil olmak istedi. Bu projenin hayata geçmesinde Nejat’ın büyük rolü var. 10 yıldır çekmecemde beklediğim bu senaryoyu, onun sayesinde hayata geçirdim” dedi.

“AYNI HİKAYELERİ ANLATAN İNSANLARDAN OYUNCU OLARAK SIKILDIM”

Nejat İşler, aynı hikayeleri anlatan oyunculardan sıkıldığını ve risk almayanlarla çalışmak istemediğini belirterek, “Burada da az önce oturan birkaç kişi vardı, risk almadan aynı hikayeleri anlatıyorlardı. Güzel bir işin parçası olmak, zarar etsek bile önemli. Ticareti riske girmek gerektiriyor. Çok param yok, emeğimi koyuyorum. Burada anlattığımız hikaye, her şeye sahip olduğunu düşünen burjuvaların, aslında sadece yaşama sevinci olan bir çiftin mutluluğunu çalmaya çalışmasını ele alıyor” dedi. Deniz Işın da, projenin kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.

Haber-Kamera: Semih ERSÖZLER/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Film Festivali Kültür Sanat Nejat İşler Magazin Antalya Sinema Güncel Dünya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.