DOLAR 34,1385 0%
EURO 38,0504 0.34%
ALTIN 2.883,47-0,05
BITCOIN 21680170.02201%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Nallıhan’da Hayvancılık Projesi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
3 okunma

Nallıhan’da Hayvancılık Projesi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

ABONE OL
Eylül 24, 2024 10:56
Nallıhan’da Hayvancılık Projesi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde, hayvancılığı canlandırmak ve geliştirmek amacıyla damızlık inek temini projesi başlatıldı. Üreticileri bilgilendirmek için düzenlenen toplantıda projeye dair ayrıntılar paylaşıldı.

Nallıhan Belediyesi öncülüğünde yürütülen proje hakkında Belediye Kültür Merkezi’nde bir araya gelindi. Toplantıya, Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Ziraat Bankası Nallıhan Şube Müdürü Osman Özer, Ankara Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Kılınç, Nallıhan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Alaaddin Aktaş ve hayvan yetiştiricileri katıldı.

Toplantıda, 100 aileye, aile başına 3 ila 5 olmak üzere, süt ineği temin edilmesi planlandığı duyuruldu.

Belediye Başkanı Güngör, projenin Nallıhan merkez ve kırsal bölgelerdeki tarım ve hayvancılığın gelişimine ve ekonomiye katkı sağlayacağını vurguladı. Güngör, “Projenin başarısı için Birlik Başkanı ve Ziraat Bankası Müdürü’ne ve katılımcılara teşekkür ederim.” dedi.

Kırsal mahallelerdeki hizmetleri iyileştirmek amacıyla Nallıhan’da muhtarlarla bir araya gelindi.

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde, 84 kırsal mahallede görevli muhtarlarla bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu, Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Ankara Büyükşehir Belediyesi Nallıhan Koordinatörü Abdülfettah Güngör, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sulama ve Yapı İşleri Şefi Mustafa Korkmaz, Nallıhan ASKİ Bölge Müdürü Nuri Varol ve Nallıhan Yol Asfalt İlçe Şef Yardımcısı Tarık Bozkurt katıldı.

Belediye Başkanı Güngör, toplantıda yaptığı konuşmada, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Güngör, “Vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgileniyoruz ve Büyükşehir Belediyemizle iş birliği yaparak köylerimizin eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Köylerimizin acil ihtiyaçlarını tespit ettik ve kış aylarında yapılacak çalışmalarımızı planladık. Asfalt ve su sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarımız devam ediyor. Nallıhan’da bir tarım kampüsü inşa edeceğiz ve Nallıhan’a en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Sosyal yardımlarımız da devam edecek.” diye konuştu.

Kaynak: AA / Taner Demir – Güncel

Yerel Haberler Nallıhan Belediye Ekonomi Güncel ankara Tarım

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.