DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 23162261.07725%
İstanbul
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Muş’ta Doğa Yürüyüşü ile Teknoloji Bağımlılığına Karşı Proje
5 okunma

Muş’ta Doğa Yürüyüşü ile Teknoloji Bağımlılığına Karşı Proje

ABONE OL
Ekim 27, 2024 09:49
Muş’ta Doğa Yürüyüşü ile Teknoloji Bağımlılığına Karşı Proje
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muş’ta “Teknoloji Bağımlılığına Karşı Yöresel Çocuk Oyunları” projesi kapsamında bir doğa yürüyüşü düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Muş Kültür Sanat Doğa Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, sosyal medya platformlarında duyurulan yürüyüşe katılım yoğun oldu. Doğa severler, kentin ünlü Mehmetcan Bağları’nda doğanın tadını çıkardı.

Gezi boyunca dernek yetkilileri, katılımcılara Muş’un tarihi ve kültürel mirasını anlatan bilgiler paylaştı. İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Asliye Kılıç, projenin gençleri teknoloji bağımlılığından uzaklaştırarak doğayla buluşturmayı amaçladığını belirtti. Kılıç, “Bu etkinlik, gençlerimize ilimizin farklı bölgelerini ve güzelliklerini tanıtma fırsatı sunuyor. Bağlar’da, doğayla iç içe kültürümüzü öğreniyorlar ve ilimizin güzel ortamlarını keşfediyorlar” dedi.

Muş Kültür Sanat Doğa Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bayrak ise derneğin yıllardır doğa ve kültürel sanatsal faaliyetler yürüttüğünü söyledi. Bayrak, “Bu etkinlik, projemizin bir parçası. Özellikle üniversite öğrencileri ve gençlerin katılımı yoğun oldu. Bu doğa etkinliklerinin devamı gelecek” şeklinde konuştu.

Yürüyüşe katılan Serdar Toprak, “Bu yürüyüş sayesinde Muş’un güzelliklerini ilk defa keşfetme fırsatı buldum. Derelerden geçtik, Muş’un Bağları’nı gezdik. Çok güzel bir deneyim oldu” dedi.

Sivil Toplum Kültür Sanat Teknoloji Etkinlik Kültür Yaşam Çocuk Yerel Doğa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.