DOLAR 33,9942 -0.21%
EURO 38,0583 0.34%
ALTIN 2.827,170,88
BITCOIN 21520824.73106%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Musk'ın Trump'la X'te yapacağı yayında teknik sorun | Dış Haberler
14 okunma

Musk'ın Trump'la X'te yapacağı yayında teknik sorun | Dış Haberler

Elon Musk'ın Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump ile X sosyal medya platformunda yapacağı yayında teknik sorun yaşandı

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 08:46
Musk'ın Trump'la X'te yapacağı yayında teknik sorun | Dış Haberler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk’ın Türkiye saatiyle 03.00’de başlaması beklenen canlı yayın, birçok kullanıcının erişim sağlayamamasıyla başladı.

Musk, X hesabından yaptığı açıklamada, platformun büyük bir DDOS saldırısı altında olduğunu ve durumu düzeltmek için çalıştıklarını belirtti. Yaşanan sorun nedeniyle canlı izleyici sayısının azalması halinde yayın devam ettirilebileceğini ve konuşmanın daha sonra tekrar yayınlanacağını söyledi.

Daha önce sistemin 8 milyon eşzamanlı kullanıcıya hizmet verecek şekilde test edildiğini belirten Musk, yayın devam ettirilse bile daha az sayıda izleyiciyle yapılacak ve düzenlenmemiş bir kayıt daha sonra yayınlanacak.

AA’nın haberine göre, Musk’ın Donald Trump ile gerçekleştirmeyi planladığı yayın, teknik sorunlar nedeniyle gecikmeli olarak başladı.

DDOS (Dağıtık Hizmet Reddi) saldırıları, bir sistemi aşırı yükleme yoluyla kullanıcıların siteye veya sisteme erişimini engellemeyi amaçlayan saldırılardır.

Trump, X platformuna geri döndü.

AB'den Musk'a Trump uyarısı

AB’den Musk’a Trump uyarısı

*Haberin fotoğrafları Associated Press tarafından servis edilmiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP