DOLAR 34,1034 0.25%
EURO 38,1434 0.21%
ALTIN 2.860,591,12
BITCOIN 21665662.401%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Müsavat Dervişoğlu, Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni İzledi
10 okunma

Müsavat Dervişoğlu, Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni İzledi

ABONE OL
Eylül 16, 2024 08:57
Müsavat Dervişoğlu, Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni İzledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da düzenlenen Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da katıldı. Etkinlik, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve ASKİ Spor Kulübü tarafından Keçiören Bağlum Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

60 başpehlivan ve 700 pehlivanın mücadele ettiği güreşleri izleyen Dervişoğlu’na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bazı milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve milli sporcular da eşlik etti.

Dervişoğlu, etkinlikte basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Atatürk tarafından başlatılan bu geleneğin yıllardır ihmal edildiğini ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bu geleneği yeniden canlandırmasının son derece önemli olduğunu vurguladı.

Dervişoğlu, “Ankara saltanatın ve sarayın değil, demokrasinin ve Cumhuriyetin kalesi. Dosta düşmana oradan ilan ediyorum” diyerek, Ankara’nın tarihi ve siyasi önemine dikkat çekti.

Partisi içinde yaşanan istifalarla ilgili sorulara ise Dervişoğlu, “Bu güzelliği gölgelemek istemediği” için ayrıntılı cevap vermekten kaçındı ve konuyla ilgili soruların genel merkez veya Meclis’te kendisine sorulması gerektiğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Etkinlikler İYİ Parti Politika Güncel Ankara Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP