DOLAR 34,1585 0.07%
EURO 38,2130 0.45%
ALTIN 2.947,441,08
BITCOIN 22021101.14986%
İstanbul
23°

AÇIK

16:22

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Murat Kocakaya, Türkiye Atıcılık Federasyonu Başkanlığı’na Aday Oldu
4 okunma

Murat Kocakaya, Türkiye Atıcılık Federasyonu Başkanlığı’na Aday Oldu

ABONE OL
Eylül 26, 2024 10:56
Murat Kocakaya, Türkiye Atıcılık Federasyonu Başkanlığı’na Aday Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun başkanlığına aday olan Murat Kocakaya, Türk sporuna yıllarca hizmet ettiğini ve bu birikimini atıcılık federasyonuna aktarmak istediğini belirtti.

Kocakaya, TSYD Ankara Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıkladı.

Atıcılığı geliştirmek için bilgi ve deneyimlerini kullanmayı hedefleyen Kocakaya, bu yolda en büyük motivasyonunun spora olan tutkusu ve bu alanda fark yaratma arzusu olduğunu dile getirdi.

Olimpiyat ve Paralimpik oyunlarda atıcılığın elde ettiği başarı çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kocakaya, “Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevimi sürdürürken, Türk sporunun gelişimine katkıda bulundum. Şimdi de bu deneyimimi Türkiye Atıcılık Federasyonu’na sunmak istiyorum” dedi.

Kocakaya, federasyon başkanlığına seçilmesi durumunda, atıcılığın gelişimine yönelik birçok projeye imza atacağını belirtti.

“Federasyon yapısında kurumsallaşmaya önem vereceğiz. Ödül ve yardım sistemini oluşturacağız. Spor kulüpleri, antrenörler ve hakemlerin gelişimini destekleyeceğiz. Antrenmanlarda teknoloji ve bilimsel yöntemlerden faydalanacağız. Sponsorluk gelirlerini artırarak spor kulüpleri ve sporculara destek sağlayacağız. Atıcılığı yaygınlaştırmak için paydaşlarla iş birliği yapacağız. Sporcu sağlığına önem vereceğiz ve destek ekipleri oluşturacağız. Altyapı gelişim kampları düzenleyeceğiz. 4 yıllık ‘Olimpiyat Master Planı’ oluşturacağız. Yeni trap, skeet ve havalı ateşli poligonları inşa edeceğiz ve mevcut poligonları onaracağız. Ülkemizde uluslararası yarışma ve kamp düzenlemeyi sağlayacağız. Uluslararası başarıları artırmak için idari ve mali önlemler alacağız.” diye konuştu.

Kaynak: AA / Muhammed Boztepe – Spor

Ekonomi Türkiye ankara Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.