DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21522040.24848%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Murat Karahan, Sezen Aksu Şarkılarıyla Harbiye’de Büyüledi
9 okunma

Murat Karahan, Sezen Aksu Şarkılarıyla Harbiye’de Büyüledi

ABONE OL
Eylül 14, 2024 07:48
Murat Karahan, Sezen Aksu Şarkılarıyla Harbiye’de Büyüledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Opera sanatçısı Murat Karahan, klasikleşmiş Sezen Aksu şarkılarını yorumladığı özel bir konserle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu.

Mozart Akademi Senfoni Orkestrası’nın eşlik ettiği konserde, Karahan’ın senfonik düzenlemelerle hazırladığı albümdeki şarkılar ilk kez seslendirildi.

Konserin sanat hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirten Karahan, biletlerin 15 gün önceden tükendiğini belirterek izleyicilere teşekkürlerini sundu.

Opera sanatçısı olarak çok sesli müziği geniş kitlelere yaymayı hedeflediğini ifade eden Karahan, Zeki Müren şarkıları projesiyle başladıkları serüvenin opera izleyicisi yetiştirmede etkili olduğunu belirtti.

Uzun zamandır planladığı Sezen Aksu şarkıları konserinde, modern zamanların en büyük ozanlarından birini onurlandırdığını ifade eden Karahan, Sezen Aksu şarkılarının her insanda anı ve hikaye uyandırdığını vurguladı.

Karahan, “Masum Değiliz”, “Kaybolan Yıllar”, “Her Şeyi Yak”, “Sen Ağlama” gibi sevilen Sezen Aksu şarkılarını seslendirerek müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Murat Karahan Kültür Sanat Sezen Aksu Etkinlik Magazin Güncel Mozart Kültür Sanat Müzik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP