DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Mumya Geri Dönüyor filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Mumya Geri Dönüyor filmi ne zaman, nerede çekildi?
18 okunma

Mumya Geri Dönüyor filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Mumya Geri Dönüyor filmi ne zaman, nerede çekildi?

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 07:48
Mumya Geri Dönüyor filmi oyuncuları kim, konusu ne, sonu nasıl bitiyor? Mumya Geri Dönüyor filmi ne zaman, nerede çekildi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinemaseverleri büyüleyen “Mumya Geri Dönüyor” filmi, beyaz perde heyecanını şimdi televizyon ekranlarına taşıyor. Film, “Mumya Geri Dönüyor konusu nedir?”, “Mumya Geri Dönüyor oyuncuları kimler?” ve “Mumya Geri Dönüyor özeti” gibi sorulara cevap arıyor.

MUMYA GERİ DÖNÜYOR FİLMİ KONUSU NEDİR?

İmhotep’in mumyasının Londra’ya taşınmasının ardından ortaya çıkan güçlü bir ruhla, O’Connell ailesi dünyayı kurtarmak için mücadele ediyor. Mumyanın dehşet dolu dönüşünün üzerinden 10 yıl geçmiş olmasına rağmen, Rick O’Connell, Evelyn ile evlenmiş ve 9 yaşında bir oğlu olmuştur.

Ancak İmhotep’in mumyalanmış bedeni Londra’daki bir müzeye taşındığında, lanetli efsane yeniden canlanıyor. Daha da kötüsü, İmhotep’ten daha güçlü bir ruh sahneye çıkıyor! Bu olayda, iki gizemli varlık karşı karşıya gelirken, dünyanın kaderi bir kez daha O’Connell ailesinin ellerindedir.

MUMYA GERİ DÖNÜYOR FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Gösterime giriş tarihi: 23 Mayıs 2001 (Fransa)

Yıl 1933. Rick O’Connell (Brendan Fraser) ve Evelyn (Rachel Weisz), Mısırlı rahip İmhotep’in mumyasıyla dehşet dolu bir karşılaşma yaşamışlardır. 10 yıl sonra, evli bir çift olan Rick ve Evelyn’in Alex (Freddie Boath) adında sekiz yaşında bir oğulları vardır. Alex, babasından mizah gücü ve macera tutkusunu, annesinden ise antik uygarlıklara duyduğu ilgiyi miras almıştır.

Ancak binlerce kilometre uzakta, Sahra Çölü’nün altında yepyeni bir kâbus başlıyor. 5000 yıl önce, yenildiği savaşın intikamını almak için Tanrı Anubis ile anlaşma yapan Scorpion King (Akrep Kral) (Dwayne Johnson), Tanrı Anubis’in ordularını yöneterek intikamını almıştır. Yeniden uyandırılıncaya kadar kumlara geri dönmüştür.

Öte yandan, hedefleri Akrep Kral’ı öldürüp Anubis’in ordularının komutasını ele geçirerek tüm uygar dünyayı ele geçirmek olan ve liderleri Hafız adında bir müze görevlisi olan bir grup, Hamunaptra’da yaptıkları kazıda İmhotep’in çürümüş bedenine ulaşırlar ve onu British Museum’a geri getirerek tekrar canlandırırlar. Şimdi hedefleri, çölün derinliklerindeki Ahm Shere Vadisindeki Altın Piramit ve Akrep Kral’ın mezarıdır. Onları durduracak kişiler ise Rick ve Evelyn’dir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP