DOLAR 34,0448 -0.06%
EURO 38,0189 0.26%
ALTIN 2.820,180,63
BITCOIN 21497905.74544%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Muğla’da doktoru yoğun bakımlık eden kavganın görüntüleri ortaya çıktı
10 okunma

Muğla’da doktoru yoğun bakımlık eden kavganın görüntüleri ortaya çıktı

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 16:43
Muğla’da doktoru yoğun bakımlık eden kavganın görüntüleri ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum’da bir aile sağlığı merkezinde yaşanan üzücü bir olayda, doktor Mustafa Hürkal Tezvar, hasta yakınlarıyla çıkan tartışma sonucu kalp krizi geçirdi. 63 yaşındaki doktorun yoğun bakımdaki tedavisinin ardından sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Aile Sağlığı Merkezinde Çıkan Tartışma

Olay, 29 Temmuz günü saat 15.30 sıralarında Ortakent Mahallesi’ndeki Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi. İstanbul’dan tatile gelen Engin Seymen, yüksek ateş şikayetiyle eşini ve kız kardeşini aile sağlığı merkezine getirdi. Seymen, eşinin muayene için doktorun odasına girdi ve doktor Tezvar’dan eşinin burada tedavi edilmesini istedi. Doktor Tezvar ise Seymen’e eşinin hastaneye götürülmesi gerektiğini söyledi.

Bu durum üzerine Seymen ile doktor arasında tartışma çıktı ve Seymen, doktorun kolundan çekti. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Merkezdeki diğer hasta yakınları ve personel müdahale ederek kavganın büyümesini engelledi.

Doktor Kalp Krizi Geçirdi

Kavgada fenalaşan doktor Tezvar, yere yığıldı. Çevredeki sağlık personeli ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ve polis ekipleri çağrıldı. Kalp krizi geçiren doktor Tezvar, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayda yer alan Engin Seymen ve kız kardeşi Ö.S.A.’yı gözaltına aldı.

Bodrum'da doktorun darbedildiği olayın görüntüleri ortaya çıktıDoktor Mustafa Hürkal Tezvar

Olayın Ardından Adli Süreç Başladı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Seymen ve kardeşi Ö.S.A., adliyeye sevk edildi. Engin Seymen ifadesinde, eşine bakması için doktorun yanına gittiğini, doktorun kendisine küfrettiğini ve araya giren kardeşinin yaralandığını iddia etti. Seymen, darp girişimi olmadığını öne sürdü. Ö.S.A. ise olayda araya girmek istediğini ve kendisinin de yaralandığını belirtti.

Her iki şüpheli de darp raporu aldı ve doktor Tezvar’dan şikayetçi oldu. Engin Seymen tutuklanırken, kardeşi Ö.S.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bodrum'da doktorun darbedildiği olayın görüntüleri ortaya çıktıEngin Seymen

Olay Anına Ait Görüntüler Ortaya Çıktı

Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Seymen’in doktor Tezvar’ın odasına girmeden önce kardeşiyle konuştuğu, ardından da odaya girdiği görüldü. Yükselen sesler üzerine diğer doktorlar ve hastaların odaya yaklaştığı, Seymen ve kardeşi odadan çıktıktan sonra koridorda tartışmaların devam ettiği görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kalp Krizi Bodrum Kavga Muğla Güvenlik Hukuk Sağlık Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.