DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Muğla’da 9. Uluslararası Zurnazen Festivali Başladı
15 okunma

Muğla’da 9. Uluslararası Zurnazen Festivali Başladı

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 07:48
Muğla’da 9. Uluslararası Zurnazen Festivali Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın gözde tatil beldesi Bodrum’da, 9. Uluslararası Zurnazen Festivali’nin kapıları açıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve sanat yönetmenliğini Eray İnal’ın üstlendiği festivalin açılış töreni, tarihi Bodrum Kalesi’nin Kuzey Hendeği’nde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Berkay Tulumbacı’nın yaptığı törende, ünlü sanatçı Kubat sahne aldı ve seslendirdiği şarkılarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Festivalin açılışında, zurna sanatçılarının etkileyici performansları da izleyenleri büyüledi. Açılışa yoğun ilgi gösteren sanatseverler, festivalin heyecanını doyasıya yaşadı.

Festival programı, 28 Ağustos’ta Menteşe ilçesindeki Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açıkhava Tiyatrosu’nda oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman’ın sahne alacağı bir konserle devam edecek.

Festivalin üçüncü günü, Milas Atapark’ta sanatçı İsmail Altunsaray müzikseverlerle buluşacak. Festivalin kapanışı ise 29 Ağustos’ta Fethiye’de Beşkaza Meydanı’nda oyuncu ve şarkıcı Suzan Kardeş’in muhteşem bir performansıyla gerçekleştirilecek.

Ücretsiz olarak katılıma açık olan festivalde, Bulgaristan’dan 2, Tayvan’dan 1 ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden 8 olmak üzere toplam 11 zurna sanatçısı, müziklerini sunacak.

Festivalin açılışına, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, Bodrum Belediyesi Koordinatörü Emel Çolakoğlu ve birçok davetli katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Fethiye Bodrum Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.