DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi Yaz Okulları Kapanış Programı
10 okunma

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi Yaz Okulları Kapanış Programı

ABONE OL
Eylül 5, 2024 08:48
Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi Yaz Okulları Kapanış Programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’nde düzenlenen yaz okulları sona erdi. Yaz boyunca çeşitli alanlarda eğitim alan öğrenciler, kapanış programında öğrendiklerini sergilediler. Program, öğrencilerin yaz boyunca katıldıkları akademi ve atölye çalışmalarının meyvelerini sunduğu renkli etkinliklerle dolup taştı.

Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Oktay Tavas, kapanış programında yaptığı konuşmada, 1 Temmuz’dan 1 Eylül’e kadar süren yaz okullarının yoğun ve verimli geçtiğini vurguladı. Tavas, “Gençlerimiz bu yaz girişimci animasyon, akıl zeka oyunları, robotik kodlama gibi geleceğin mesleklerini keşfetme fırsatı buldular. Hızlı okuma, çocuk edebiyatı, diksiyon, İngilizce gibi temel becerilerini geliştirirken, resim, ebru, bocce, geleneksel okçuluk, müzik ve dini bilimler gibi alanlarda da yeteneklerini keşfettiler. Yaklaşık bin öğrencimiz bu zengin programdan faydalandı” dedi.

Tavas, öğrencilerin sabah 10.30’dan akşam 20.00’e kadar Gençlik Merkezi’nde zaman geçirdiklerini ve bu keyifli eğitim ortamında uzman eğitmenlerin rehberliğinde farklı alanlarda yeteneklerini geliştirdiklerini belirtti. Tavas, öğrencilerin eğitimlere gösterdikleri yoğun ilgi ve özverili çalışmalarından dolayı eğitmenlere teşekkür etti ve kış döneminde de uzman eğitmenler tarafından ücretsiz eğitimlerin devam edeceğini müjdeledi.

Kapanış programı, öğrencilerin renkli gösterileri ve etkinlikleriyle son buldu. – MUĞLA

Gençlik Güncel Eğitim Yerel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP