DOLAR 33,9991 -0.2%
EURO 38,0851 0.38%
ALTIN 2.828,310,92
BITCOIN 21491585.38625%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Müge Boz ve Caner Erdeniz ikinci kez anne-baba olmuştu! Erdeniz ”Hanımcıyım!”
16 okunma

Müge Boz ve Caner Erdeniz ikinci kez anne-baba olmuştu! Erdeniz ”Hanımcıyım!”

Müge Boz'un eşi Caner Erdeniz, önceki gece Etiler'deki bir mekana girerken görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda doğum yapan eşi Müge Boz ve yeni doğan bebeklerinden bahseden Erdeniz, 'hanımcıyım' dedi.

ABONE OL
Eylül 16, 2024 07:14
Müge Boz ve Caner Erdeniz ikinci kez anne-baba olmuştu! Erdeniz ”Hanımcıyım!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basketbolcu Caner Erdeniz ve model-oyuncu Müge Boz, 2019 yılında Barselona’da evlenmiş ve aynı yıl kızları Vina’yı dünyaya getirmişti. Çift, 1 Haziran’da ikinci çocuklarının, bir oğlunun doğumuyla aileye yeni bir üye katmıştı. Bebeğe Rika ismini koyan çift, cinsiyetini doğumdan önce öğrenmemişti.

Caner Erdeniz, önceki gece Etiler’de görüntülendi ve gazetecilerle sohbet etti. Yaz tatillerinden bahseden Erdeniz, “Güzel bir yaz geçirdik, keyifli tatiller yaptık. Çok güzel anılar biriktirdik,” dedi.

Eşi Müge Boz ve yeni doğan bebeklerinden bahseden Erdeniz, “Çok uyumlu bir çocuk. Şimdiye kadar bize bir sorun çıkarmadı. Bana benzediğini söylüyorlar ama bence Müge’ye dönüyor yavaş yavaş. Müge veya bana benzesin, önemli olan sağlıklı olması,” diye konuştu.

Caner Erdeniz: Evde Müge’nin sözü geçer

Caner Erdeniz, evde eşinin sözünün geçtiğini belirterek, “Evde Müge’nin sözü geçer her zaman. Hanımcıyım, eşin mutluysa sen de mutlusun,” diyerek gülümsedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.