DOLAR 34,2349 -0.22%
EURO 37,3154 0.03%
ALTIN 2.995,020,02
BITCOIN 23441930.17662%
İstanbul
14°

KAPALI

05:51

SABAHA KALAN SÜRE

Mourinho yeni Fenerbahçe'yi sahaya sürecek! İşte kafasındaki yeni taktik
9 okunma

Mourinho yeni Fenerbahçe'yi sahaya sürecek! İşte kafasındaki yeni taktik

Oynattığı futbolla eleştiriler alan Jose Mourinho, milli ara sonrası Fenerbahçe’nin çehresini değiştirecek. Oosterwolde stopere, Kostic sola, Osayi sağa...

ABONE OL
Ekim 16, 2024 07:33
Mourinho yeni Fenerbahçe'yi sahaya sürecek! İşte kafasındaki yeni taktik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jose Mourinho, son dönemdeki maçlardaki oyun anlayışı sebebiyle Fenerbahçe taraftarlarının eleştiri oklarının hedefi oldu. Takımın riskten kaçınarak oynaması ve topu rakibe fazlaca bırakması Portekizli teknik adamın tepkilerle karşılaşmasına neden oldu.

Milli ara boyunca Jose Mourinho, kendi ekibi, yönetim ve sportif direktör Mario Branco ile bir araya geldi. Toplantıda takımın oyun sisteminin ve performansının detaylı bir şekilde ele alındığı öğrenildi. Toplantının ardından, Mourinho’nun Samsunspor maçından itibaren önemli değişiklikler yapacağı tahmin ediliyor.

KOSTIC SOL KANADA

Fenerbahçe’nin önümüzdeki dönemde daha fazla risk alan, topu kontrol eden ve rakip kaleye baskı yapan bir takım kimliğine bürünmesi hedefleniyor. Oyuncular arasında da değişiklikler yapılacak. Mourinho, Jayden Oosterwolde’yi stoper pozisyonunda, Filip Kostic’i ise sol kanatta görevlendirmeyi planlıyor.

Mourinho yeni Fenerbahçeyi sahaya sürecek İşte kafasındaki yeni taktik

Mert Müldür’ün performansından memnun olmayan Mourinho, sağ bek pozisyonunda Osayi’yi görevlendirmeyi düşünüyor. Milli takımda Karadağ ve İzlanda filelerini havalandıran İrfan Can Kahveci’nin ise daha fazla süre alması bekleniyor. İrfan Can’ın Samsunspor maçında ilk 11’de başlayabileceği konuşuluyor. Jose Mourinho, milli ara sonrası daha dominant ve etkili bir Fenerbahçe görmek istiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP