DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan: Eksiklerle beraber iyi bir akşamdı
6 okunma

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan: Eksiklerle beraber iyi bir akşamdı

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 08:57
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan: Eksiklerle beraber iyi bir akşamdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, Şanlıurfaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımlarının eksikliklerine rağmen iyi bir performans sergilediğini ve transferlere ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında MKE Ankaragücü, evinde Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arslan, galibiyetin ve lige üç puanla başlamanın önemine değindi.

Arslan, takımın hem eksikleri hem de iyi yönleri olduğunu vurgulayarak daha fazla çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Rakiplerin defansif bir oyun sergilediğini ve golü erken bulamamalarının kendilerini zorladığını ifade eden Arslan, “Ama kazandığımız için mutluyum. İki santrforumuz da gol attı, diğer oyuncularımız da pozisyona girdi. Bizim için eksiklerle beraber iyi bir akşamdı. Yine tedbirli olup bir iki tane alternatif anlamda transfere ihtiyacımız olacak gibi gözüküyor” dedi.

Zemin durumu hakkında basın mensubunun sorusu üzerine Arslan, zemin durumunun herkesi endişelendirdiğini, ancak maçtan önce yetkililerin Eylül ayında herhangi bir problem olmayacağını söylediğini belirtti. “O zamana kadar kazanıp devam etmemiz lazım” diyen Arslan, iyi sahaların futbolcuları motive ettiğini ancak kendilerinin her şarta uyum sağlayabileceklerini söyledi. “Çok güçlü taraf tarafımız var. Onlara da teşekkür ediyorum. İlk defa karşılarından çıktık” dedi.

Arslan, takımda kenar oyuncusu eksikliğine dikkat çekerek, “Oyundan çıkarıp da oyuna sokabileceğimiz bir kenar oyuncusu yok, mutlaka stratejiyi değiştirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü Şanlıurfaspor Cihat Arslan ankara Basın Toplantısı Futbol Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP