DOLAR 34,0902 0.2%
EURO 38,1134 0.13%
ALTIN 2.845,910,60
BITCOIN 21731122.79067%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

MIXLINE Türkçe dil desteğiyle geliyor | Teknoloji Haberleri
9 okunma

MIXLINE Türkçe dil desteğiyle geliyor | Teknoloji Haberleri

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 23:16
MIXLINE Türkçe dil desteğiyle geliyor | Teknoloji Haberleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Logitech G ekosistemine yeni bir ekleme olan MIXLINE, birden fazla ses kaynağını yönetmeyi, karıştırmayı, yönlendirmeyi ve izlemeyi kolaylaştırıyor. Oyuncular ve içerik üreticileri için özel olarak tasarlanan MIXLINE, sistemi zorlamadan bu işlemleri gerçekleştiriyor. Kullanıcıların seslerini rahatlıkla yönetmelerini sağlayan bu uygulama, yüksek ses kalitesi arayan yayıncılar için mükemmel bir çözüm sunuyor. Yazılım, Windows 10 (21H2 veya üstü) ve Windows 11 işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor.

Kolay ve Akıllı Bir Yöntem

Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal, “Eğer yayın yaparken, oyun oynarken veya kulaklık kullanırken birden fazla ses kaynağını yönetmeniz gerekiyorsa, MIXLINE tam size göre. Mevcut araçlar veya özel sistemler ile bilgisayar ortamında ses yönlendirme ve yönetme işlemleri zorlu olabilir. MIXLINE’ı kullanıcılarımıza sunmaktan heyecan duyuyoruz çünkü bu çözüm, oyun oynamadan içerik üretimine kadar her türlü bilgisayar sesi yönetimini kolay ve akıllı bir hale getiriyor.” dedi.

Önemli Bir Avantaj

MIXLINE yalnızca bir ses sürücüsü kullanıyor. Bu da Streamlabs Desktop gibi platformlar için sistem kaynaklarını boşaltarak, tek bir bilgisayardan yayın yapan oyunculara önemli bir avantaj sağlıyor. Kullanıcılar, tercih ettikleri ses girişlerini seçip tek bir tuşla seslerini izleyebilir, ses kaynağını, hedefini ve seviyelerini kolaylıkla yönetebilir. Canlı yayın yapanlar için sanal ses kablolarının oldukça faydalı olacağı düşünülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP