DOLAR 34,1010 0.2%
EURO 38,0704 -0.02%
ALTIN 2.835,490,24
BITCOIN 21397791.69929%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Misli’den günün şampiyon tercihleri
4 okunma

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 15, 2024 10:34
Misli’den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki maçın sonucu 0 olarak sonuçlandı. (3.12 oran yerine 3.38 oran)

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” özelliğini sunan Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, maçı berabere sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Maçın sonucu tahmin edilmesi oldukça zor. Beşiktaş’ın daha iyi bir kadro kurduğunu ve daha özgüvenli oynadığını söyleyebiliriz. Ancak Şenol Güneş’in Trabzonspor’a gelişi tüm analizleri değiştiriyor. Bana göre bu maç berabere sonuçlanmaya çok yakın görünüyor.

Kasımpaşa – Fenerbahçe karşılaşmasında 3.5 Üst (2.06 oran yerine 2.18 oran)

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” özelliğini sunan Kasımpaşa – Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, maçta en az 4 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Mourinho yönetiminde 4 maçta 3 galibiyetle sezona başlayan Fenerbahçe’nin Kasımpaşa deplasmanında gollerle dolu bir 90 dakika çıkaracağını düşünüyorum. Bu sahada oynanan son maç 2-0 bitmişti ancak her iki takım da birçok kritik pozisyonu değerlendirememişti. Fenerbahçe son iki maçında toplam 8 gol atarak (0-5/3-0) 6 puan topladı. Takımda Osayi dışında ciddi bir eksiklik gözükmüyor. Kasımpaşa ilk hafta Konya’ya yenildikten sonra Hatay ve Adana Demirspor maçlarından beraberlik, Rize deplasmanından ise galibiyetle döndü. Fenerbahçe’nin İstanbul deplasmanından 3 puanla döneceğini düşünüyorum. 3.5 üstü seçeneği yüksek oranıyla bence oldukça değerli.

Tottenham – Arsenal: Karşılıklı Gol Var (1.33 oran yerine 1.35 oran)

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” özelliğini sunan Tottenham – Arsenal karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan Abdik, karşılıklı gol olacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Yorumu

Tottenham ve Arsenal karşı karşıya geldiğinde heyecan her zaman zirveye çıkar. Takımların form durumu veya ligdeki konumları ne olursa olsun. Bu sezon her maç gol atan bu iki ezeli rakibin karşılaşacağı maçta hem Tottenham’ın hem de Arsenal’in gol bulacağını öngörüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansı elde edin!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar” ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP