DOLAR 34,1564 0.17%
EURO 37,9349 -0.43%
ALTIN 2.873,91-0,03
BITCOIN 21688531.146%
İstanbul
21°

AÇIK

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
15 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 07:35
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günlük Futbol Tahminleri: Misli Yazarları’ndan Önemli Maçlar İçin Analizler

Misli, bugün için dikkat çeken karşılaşmalara dair yazarlarının görüşlerini ve oran analizlerini paylaştı. İşte günün öne çıkan maçları ve Misli yazarlarının tahminleri:

Adana Demirspor – Galatasaray: Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Adana Demirspor – Galatasaray karşılaşması, Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor ve canlı sohbet seçeneği sunuluyor. Misli yazarı Safa Can Konuksever, deplasman ekibi Galatasaray’ın kazanacağını öngörüyor. Konuksever, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalamamaktan kaynaklanan olumsuz havaya rağmen, son dönemde sıkıntılı günler geçiren Adana Demirspor’a karşı avantajlı olduğunu düşünüyor. Yine de sıcak havanın Galatasaray için zorlayıcı olabileceğini belirtiyor. Konuksever, Okan Buruk’un ilk 11’de Young Boys maçına göre değişiklikler yapmasını bekliyor.

Maç Sonucu: 2 (1.26 yerine 1.34)

Konyaspor – Kayserispor: Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Konyaspor – Kayserispor karşılaşmasında, Misli yazarı Sabri Ugan, ev sahibi Konyaspor’un galip geleceğini tahmin ediyor. Ugan, Konyaspor’un son maçlarda iyi bir görüntü sergileyemediğini ancak Kayserispor’un da huzursuzluklarla boğuştuğunu belirtiyor. Kayserispor’un evindeki Sivasspor maçında da iyi bir oyun sergileyemediği göz önünde bulundurulduğunda, Konyaspor’un kendi sahasında galip geleceğini düşünüyor. Ugan, bu maçın yüksek riskli bir maç olduğunu ve sistem kuponu yapanlar için 0’dan 1 denenebileceğini söylüyor.

Maç Sonucu: 1 (1.69 yerine 1.72)

Lazio – AC Milan: Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Lazio – AC Milan karşılaşması, Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor ve canlı izleme seçeneği sunuluyor. Misli yazarı Aykut Aydın, deplasman ekibi AC Milan’ın kazanacağını tahmin ediyor. Aydın, Lazio’nun ilk hafta galibiyetinden sonra Udinese’ye kötü bir oyunla kaybettiğini belirtiyor. Milan ise ilk hafta berabere kalırken, ikinci maçta ise iyi bir oyun sergileyemedi. Aydın, Milan’ın bu deplasmanda bir reaksiyon sergileyeceğini ve Fofana’nın 11’e girmesiyle hücum aksiyonlarının artacağını düşünüyor. Aydın, zorlu bir maç olacağını ancak Milan’ın galip geleceğini söylüyor.

Maç Sonucu: 2 (2.16 yerine 2.28)

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’ye hemen üye olarak, Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP