DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli’den günün şampiyon tercihleri
21 okunma

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 10:35
Misli’den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rizespor – Fenerbahçe karşılaşmasında, Misli yazarı Sabri Ugan, iki takımın da karşılıklı goller atmasını bekliyor. “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu maça, 1.61 oranla “Karşılıklı Gol Var” seçeneği sunuluyor. (Normalde 1.52 olan oran güncellendi.)

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu:

Rizespor, lige güçlü bir başlangıç yaparken, Fenerbahçe hala arayışlarını sürdürüyor. Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünsem de, taraf bahsinden uzak durmayı tercih ediyorum. Karşılıklı gol ihtimali oldukça yüksek gözüküyor.

Liverpool – Brentford maçında, Misli yazarı Gökhan Abdik, iki takımın da gol atacağını düşünüyor. “Canlı Sohbet” seçeneğinin de sunulduğu bu maça, 1.60 oranla “Karşılıklı Gol Var” seçeneği yer alıyor. (Normalde 1.57 olan oran güncellendi.)

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Yorumu:

Liverpool, Ipswich Town karşısında zorlu bir galibiyet elde etti. Brentford ise Crystal Palace’ı yenerek sezona iyi başladı. Liverpool’un savunması hala sıkıntılı ve puan kaybedebilirler. Ancak kazansalar bile gol yiyeceklerini düşünüyorum. En mantıklı seçenek karşılıklı gol.

Real Madrid – Real Valladolid karşılaşmasında, Misli yazarı Aykut Aydın, Real Madrid’in ilk yarıyı kazanacağını düşünüyor. “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu maça, 1.38 oranla “İlk Yarı Sonucu 1” seçeneği sunuluyor. (Normalde 1.36 olan oran güncellendi.) Ayrıca, “Canlı Sohbet” ve “Canlı İzle” seçenekleri de mevcut.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu:

Real Madrid, Süper Kupa zaferiyle başladığı sezonunda, ilk lig maçında Mallorca ile berabere kaldı. Mbappe, Vinicius ve Rodrygo’nun uyum sağlaması gerekiyor. Bellingham sakatlığı ve Mendy’nin cezası nedeniyle, Modric ve Fran Garcia ilk 11’de olacak. Valladolid, Bernabeu’da savunmaya odaklanacak, ancak Real Madrid’in yıldızlarının ilk yarıda işi bitireceğini düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’ye üye olarak, “Şampiyon Oran” kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansına sahip olun!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP