DOLAR 34,1135 0.28%
EURO 38,1071 0.11%
ALTIN 2.857,561,01
BITCOIN 21654942.41854%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Misli’den günün şampiyon tercihleri
20 okunma

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 08:33
Misli’den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lugano ile Beşiktaş arasındaki maçın ilk yarısının sonucunda Beşiktaş’ın önde olacağını düşünüyor Misli yazarı Sabri Ugan. Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu karşılaşmada, Beşiktaş’ın hücum gücünün devreye gireceğini ve ilk yarıyı önde kapatacağını belirtiyor. Beşiktaş’ın Lugano karşısında deplasmanda bile kazanma şansı yüksek olduğuna dikkat çekiyor.

Başakşehir’in St. Patricks’i deplasmanda mağlup edeceğini tahmin ediyor Misli yazarı Safa Can Konuksever. “Canlı Sohbet” seçeneğiyle Misli’de takip edilebilen bu maçta, Başakşehir’in Avrupa’daki son performansını ve St. Patricks’in kadro kalitesini göz önünde bulundurarak bu sonucu öngörüyor. St. Patricks’in fiziksel olarak hazır olmasına rağmen, Başakşehir’in risk almadan kazanmasını bekliyor. 3.5 Alt tercihinin mantıklı olduğunu belirtiyor ve direkt 2 seçeneğini de değerlendirebileceğini söylüyor.

St. Gallen ile Trabzonspor arasında oynanacak maçın ilk yarısının berabere biteceğini düşünüyor Misli yazarı Cengiz İzmitli. “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu karşılaşmada, Uğurcan Çakır’ın performansının önemli olacağını belirtiyor. Trabzonspor’un hücumda zorlanabileceğini ve St. Gallen’in evinde güçlü bir savunma sergileyeceğini söylüyor. Uğurcan’ın performansına bağlı olarak maçın dengeli geçeceğini ve ilk yarının berabere bitebileceğini tahmin ediyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’ye üye olarak, “Şampiyon Oran” kampanyasından yararlanabilir ve daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansına sahip olabilirsiniz!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP