DOLAR 34,1210 0.02%
EURO 38,2033 0.07%
ALTIN 2.914,220,02
BITCOIN 21934661.88391%
İstanbul
24°

AÇIK

05:23

SABAHA KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
15 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 09:35
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe, Fenerbahçe’ye karşı evinde mücadele edecek. Misli’de yer alan “Şampiyon Oran” bülteninde, Göztepe – Fenerbahçe karşılaşmasının sonucu Fenerbahçe’nin galibiyeti olarak tahmin ediliyor. 1.37 olan oran, 1.41’e yükselmiş durumda.

Misli yazarı Can Tongo, Fenerbahçe’nin galip geleceğini düşünüyor. Tongo’nun yorumuna göre, Göztepe ilk maçında Antalyaspor’a karşı deplasmanda puan almayı başarsa da Fenerbahçe’ye karşı işleri kolay olmayacak. Fenerbahçe, son maçında Lille’e karşı 120 dakika mücadele ederek elendi. Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek olan Sarı-Lacivertli ekip, yoğun bir taraftar desteğine sahip Göztepe’ye konuk olacak. Tongo, Fenerbahçe’nin zorlu maçta galip geleceğini düşünüyor.

Valencia, Barcelona’ya karşı evinde mücadele edecek. Misli’de yer alan “Şampiyon Oran” bülteninde, Valencia – Barcelona karşılaşmasının sonucu Barcelona’nın galibiyeti olarak tahmin ediliyor. 1.52 olan oran, 1.56’ya yükselmiş durumda.

Misli editörü Sezer Kenar, Barcelona’nın kazanmasını bekliyor. Kenar’ın yorumuna göre, La Liga’nın ilk haftasında Valencia, geçen sezonu orta sıralarda bitirmesine rağmen hazırlık maçlarında istediği sonuçları alamadı. Transfer dönemini sessiz geçiren Valencia, Barcelona’ya karşı zorlu bir mücadele verecek. Barcelona ise yeni teknik direktörü Hansi Flick yönetiminde Real Madrid’i yenip, Man. City ve Milan ile berabere kalırken Monaco’ya kaybetti. Dani Olmo ve Pau Victor gibi yeni transferlerle güçlenen Barcelona, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kenar, Barcelona’nın Valencia deplasmanından galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Genoa, Inter’e karşı evinde mücadele edecek. Misli’de yer alan “Şampiyon Oran” bülteninde, Genoa – Inter karşılaşmasının sonucu Inter’in galibiyeti olarak tahmin ediliyor. 1.34 olan oran, 1.38’e yükselmiş durumda.

Misli yazarı Aykut Aydın, Inter’in kazanacağını düşünüyor. Aydın’ın yorumuna göre, geçen sezon Serie A şampiyonu Inter, kadrosunu büyük oranda korudu ve Porto’dan transfer edilen Mehdi Taremi takıma çabuk adapte oldu. Hazırlık maçlarında 5 gol atan Taremi, sakatlıktan iyileşti ve forma giyebilecek durumda. Inter, Lautaro Martinez, Thuram ve güçlü orta sahasıyla geçen sezon şampiyonluğa ulaşmıştı. Genoa, geçen sezon iyi bir savunma performansı sergilemesine rağmen golcü oyuncusu Gudmundsson’un ayrılma isteği, takımın en büyük sorunu olarak görünüyor. Aydın, Inter’in güçlü kadrosu ve savunmasıyla Genoa’ya karşı kazanacağını düşünüyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP