DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149443-0.93982%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
25 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 07:35
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maç, Galatasaray’ın 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonucu oranı 1.55’ti, ancak Misli’de 1.51’di.

Misli yazarı Sabri Ugan, “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Konyaspor – Galatasaray karşılaşmasında Galatasaray’ın deplasmanda galip geleceğini öngörüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Bu maçta sürpriz bir sonuç ortaya çıkabileceğine inanıyorum. Galatasaray, Gabriel Sara ve Jelert’in performanslarıyla daha güçlü bir görüntü sergileyecek. Ancak savunmadaki zaaflar ve uyumsuzluk endişe verici. Konyaspor, Galatasaray’a zor anlar yaşatabilecek bir forvet hattına sahip. Özellikle Pedrinho, serbest vuruşlarda tehlikeli bir oyuncu. Her iki takımın da savunmada eksiklikleri olduğunu belirtmeden geçmeyeyim. Bu maçta Galatasaray’ın galip gelmesi için Gabriel Sara ve Icardi’nin performansı büyük önem taşıyor. Konyaspor’un evinde kazanmasına yönelik bahis yapanlara, şartları göz önünde bulundurarak itiraz etmem. Bence Galatasaray kazanmaya daha yakın. Galatasaray galibiyetine verilen oran oldukça iyi. Eğer riskli bir kupon oluşturmak istiyorsanız, 4.5 gol üst oranıyla cazip görünüyor. Ayrıca oranları takip ederek, taraf bahsi ile karşılıklı gol seçeneklerinden yüksek olanı tercih etmenizi öneriyorum. İyi şanslar!

Manchester United, Fulham’ı 1-0 yenerek maçı kazandı. Maç sonucu oranı 1.45’ti, ancak Misli’de 1.43’tü.

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester United – Fulham karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, Manchester United galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Manchester United’ı hazırlık maçlarında oldukça beğendim. Fernandes ve Garnacho gibi oyuncular formda. Takıma Mazraoui ve De Ligt gibi yeni oyuncular da katıldı. Fulham ise Palhinha’yı Bayern’e sattı ve kadrosuna Smith Rowe’u ekledi. Fulham iyi bir takım ancak bu maçta United maçı kazanıp sezonu galibiyetle açacaktır.

Beijing Guoan, Zhejiang’ı 1-0 mağlup ederek maçı kazandı. Maç sonucu oranı 1.47’ydi, ancak Misli’de 1.45’ti.

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Beijin Guoan – Zhejiang karşılaşmasında Misli editörü Bora Ünal, ev sahibinin sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Yorumu

Son dönemde büyük bir düşüş içinde olan Zhejiang, ligin tecrübeli ekibi Beijing Guoan’a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda puan kaybeden Beijing Guoan’ın bir üstteki rakibiyle arasında 10 puan fark bulunuyor. Zhejiang ise ligdeki konumu nedeniyle hedefi kalmamış gibi duruyor. Deplasman performansı da iyi olmayan Zhejiang’ın bu maçta da iyi bir performans sergilemesi zor görünüyor. Karşılaşmanın Beijing Guoan’ın galibiyetiyle sonuçlanacağını düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP