DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102.3108%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
21 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 09:35
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rapid Wien – Trabzonspor: X-2 Çifte Şans (2.08 yerine 2.17)

Misli yazarı Safa Can Konuksever, Trabzonspor’un Rapid Wien ile oynayacağı maçta yenilmeyeceğini düşünüyor. “Canlı Sohbet” seçeneği de bulunan bu karşılaşma, Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Hem Rapid Wien hem de Trabzonspor kendi liglerinde puan kaybı yaşadı. Rapid Wien, evinde 1-0 galip gelerek avantajlı taraf olsa da, Trabzonspor’un reaksiyon göstermesini bekliyorum, özellikle Abdullah Avcı’nın son açıklamalarından sonra. Trabzonspor’un galibiyeti yüksek bir orandan denenebilir, çünkü Avcı’nın bu maçta daha skor odaklı bir oyun planı izleyeceğini düşünüyorum. Trabzonspor kazanamazsa bile kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Savic sakatlığı nedeniyle bu maçta oynayamayacak.

Başakşehir – FC Iberia 1999: Karşılıklı Gol Yok (1.64 yerine 1.67)

Misli yazarı Safa Can Konuksever, Başakşehir – FC Iberia 1999 maçında karşılıklı gollerin atılmayacağını düşünüyor. Bu karşılaşma da Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunuyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Başakşehir, Avrupa maçını göz önünde bulundurarak ligin ilk haftasında Rize deplasmanında birkaç oyuncuyu rotasyona soktu. Iberia’yı deplasmanda 1-0 yenen Başakşehir, bu maçta da galip gelecektir. Başakşehir’in savunmada kontrollü olacağını ve kalesini kapatacağını düşünüyorum. KG Yok bahsi denenebilir.

Lugano – Partizan: Maç Sonucu 1 (1.33 yerine 1.35)

Misli yazarı Aykut Aydın, Lugano’nun Partizan’ı yeneceğini düşünüyor. Lugano – Partizan maçı Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Fenerbahçe ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçlarında Lugano’yu yakından izledim. Lugano deplasmanda rakibini yenerek avantajlı şekilde Stockhorn Arena’ya çıkacak. Burası kendi stadyumları değil ama yine de daha fazla taraftarları olacak. Aleksandar Stanojevic, bu karşılaşmayı düşünerek bazı oyuncularını Luzern maçında dinlendirdi ve bu da maçı 3-2 kaybetmelerine neden oldu. Saldanha, Severina gibi önemli oyuncular bu maçta ilk 11’de olacak ve hücumda Przybylko’nun da oynayacağını düşünüyorum. Partizan eski gücünden uzak, ancak risk almak zorunda. Lugano’nun maçı kazanıp turlayacağını ve play-off turunda Beşiktaş’ın rakibi olacağını düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP