DOLAR 34,2367 0.14%
EURO 37,2983 0.23%
ALTIN 2.943,540,59
BITCOIN 22909051.75489%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

12:55

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Misli’den günün şampiyon tercihleri
8 okunma

Misli’den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ekim 13, 2024 08:33
Misli’den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Futbol Tahminleri: Üç Karşılaşmanın Değerlendirmesi

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan üç futbol karşılaşması için Misli yazarlarının tahminleri şöyle:

**Kazakistan – Slovenya: Maç Sonucu 2 (1.50 yerine 1.53)**

Misli yazarı Efe Şahin, Slovenya’nın bu maçtan galip ayrılacağını düşünüyor. Kazakistan ilk maçında şans eseri Norveç’ten aldığı puanın dışında, grupta güçlü bir performans sergileyemedi. Slovenya ise Norveç karşısında beklenen hücum oyununu sergileyemedi. Efe Şahin, Slovenya’nın Kazakistan karşısında daha baskılı bir oyunla deplasmanda galibiyete ulaşacağını öngörüyor.

**Lihtenştayn – Cebelitarık: Maç Sonucu 2 (2.51 yerine 2.56)**

Misli yazarı Onur Akpınar, Cebelitarık’ın bu karşılaşmadan galip çıkacağını tahmin ediyor. Cebelitarık, San Marino’yu tek golle yenerek ilk iki maçında 4 puan topladı ve liderlik mücadelesine tutundu. Lihtenştayn ise San Marino karşısında beklenmedik bir şekilde kaybetmişti. Cebelitarık’ın Lihtenştayn karşısında zorlu bir mücadele vereceği, ancak galibiyete ulaşacağını düşünüyor.

**Faroe Adaları – Letonya: Maç Sonucu 1 (2.12 yerine 2.16)**

Misli yazarı Mert Artun, Faroe Adaları’nın evinde oynanan bu maçta galip geleceğini düşünüyor. Ev sahibi takım, Makedonya ve Ermenistan ile evinde berabere kaldı ve ilk galibiyetini arıyor. Letonya ise Faroe Adaları’nı geçtiğimiz ay 1-0 yenmişti, ancak gruptaki diğer maçlarında toplam 7-1’lik skorla mağlup oldu. Temmuz ayında oynanan hazırlık maçında da Letonya, Faroe Adaları’nı 1-0 yenmişti. Mert Artun, Letonya’nın kötü deplasman performansına dikkat çekerek, ev sahibi takımın bu maçta galibiyet alacağını tahmin ediyor.

*** Belirtilen oranlar değişkenlik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak “Şampiyon Oran” kampanyasından yararlanın ve daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansına sahip olun!

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP