DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21522040.24848%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
5 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 08:34
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FC Iberia 1999 – Başakşehir: İlk Yarı 2 (1.67 yerine 1.70)

Misli yazarı Aykut Aydın, Başakşehir’in FC Iberia 1999 karşısında ilk yarıyı önde bitireceğine inanıyor. Bu maç, Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunuyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu:

Başakşehir bu turda kesinlikle favorimiz. La Fiorita’ya karşı elde edilen net galibiyetlerle moral depolayan Çağdaş Atan’ın ekibi, fiziksel olarak sezona hazır görünüyor. Başakşehir’in hem Avrupa’da hem de ligde önümüzdeki 1-2 ay içinde güçlü bir performans sergileyeceğini düşünüyorum. Piatek liderliğinde, Kemen, Figueiredo ve Berkay gibi formda oyuncularımızın Gürcistan deplasmanında Başakşehir’e net bir galibiyet kazandıracağına inanıyorum. Oranı artırmak için ilk yarıdan bir risk almaya karar verdim.

Trabzonspor – Rapid Wien: 3.5 Alt (1.27 yerine 1.30)

Misli yazarı Safa Can Konuksever, Trabzonspor ile Rapid Wien karşılaşmasında 4 golün üstünde bir skor beklemiyor. Bu maç da Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunuyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu:

Ruzomberok maçlarını gol yemeden kazanan Trabzonspor, bu kez daha güçlü bir rakibe karşı mücadele edecek. Rapid Wien, önceki turda Wisla Krakow’u 8 gol atarak elemiş ve bu maçlarda gol yemedikleri göz önüne alındığında, özellikle iç sahada 6-1’lik bir skorla üstünlük sağladılar. Ayrıca ligde şampiyon Sturm Graz’ı yenerek başladılar. Trabzonspor’un bu maçta disiplinli ve özellikle ilk yarıda temkinli bir oyun sergilemesini bekliyorum. Savic ve Okay’ın kadroda olması önemli bir faktör. 3.5 Alt tarafındayım.

FC Kryvbas Kriviy Rih – Viktoria Plzen: Maç Sonucu 2 (1.41 yerine 1.43)

Misli yazarı Tuna Yurdakul, FC Kryvbas Kriviy Rih ile Viktoria Plzen karşılaşmasında konuk takımın galip geleceğini düşünüyor. Bu maç, Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alıyor ve “Canlı İzle” seçeneği sunuyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Yorumu:

Geçtiğimiz sezon Ukrayna ligini 3. sırada tamamlayan ev sahibi takım, UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde yer almaya hak kazandı. Hafta sonu kendi liglerinde ilk maçlarına çıktılar ve 1-0 kazandılar. Plzen ise henüz ritmini bulamadı ancak üçlü savunmayı etkili kullanan takımlardan biri. Hafta sonu düşük tempo ve golsüz bir beraberliğin bu maçta yaşanmayacağını düşünüyorum. Turun favorisi açıkça Plzen. İlk maçtan itibaren goller bulmasını bekliyorum. MS 2 ilk tercihim. İlk yarı kuponlarında IY 2 denenebilir.

*** Belirtilen oranlar değişebilir.

Misli’ye hemen üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansı elde edin!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP