DOLAR 34,1829 0.05%
EURO 38,2959 0.33%
ALTIN 2.898,07-0,74
BITCOIN 2175013-2.86265%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

16:17

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
6 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 30, 2024 08:33
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki maçın sonucu 2 olarak belirlenmiş ve oran 1.60’a yükseltilmiş. (Önceki oran 1.51 idi.)

Misli yazarı Suat Can Yurdum, günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” özelliği sunan Kayserispor – Beşiktaş maçında Beşiktaş’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Suat Can Yurdum’un Yorumu

Beşiktaş, geçen hafta Eyüpspor’u son dakika penaltısıyla yenmiş olsa da, hafta içi Avrupa Ligi’nde Ajax’a 4-0 kaybetti ve moral bozukluğu yaşıyor. Siyah-beyazlılar, sakatlanan Musrati ve sarı kart cezası alan Masuaku’nun yokluğunda sahaya çıkacak. Ev sahibi Kayserispor ise kötü bir dönemden geçiyor. 5 maçta yalnızca 3 puan toplayabilen sarı-kırmızılılar henüz bir galibiyet elde edemedi. Ev sahibinde Uzodimma sakatlığı nedeniyle oynayamayacak, ayrıca kaleci Bilal, Jeanvier, Ali Karimi ve Hosseini’nin durumları belirsiz. Beşiktaş, Galatasaray’ın Kasımpaşa ile berabere kalmasıyla zirveye yükselme şansına sahip oldu. Kayserispor’u yenmeleri durumunda maç eksiğiyle Galatasaray’a olan puan farkını 3’e düşürecekler. Bu maçta Beşiktaş’ın sahadan 3 puanla ayrılmasını bekliyorum.

Bournemouth ve Southampton arasındaki maçın sonucu 1 olarak belirlenmiş ve oran 1.41’e yükseltilmiş. (Önceki oran 1.39 idi.)

Misli yazarı Mert Artun, günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” özelliği sunan Bournemouth – Southampton maçında Bournemouth’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Ev sahibi Bournemouth, Solanke’nin ayrılığından sonra hücum hattındaki sorunları henüz çözebilmiş değil. 5 maçta sadece 5 gol atabildiler. Rekor transfer Evanilson henüz beklenen etkiyi yaratabilmiş değil. Enes Ünal’ın sakatlıktan dönüşü de gecikti. Geçen hafta Anfield’da 3-0’lık ağır bir mağlubiyet aldılar. Konuk ekip Southampton ise Premier Lig’e henüz uyum sağlayamamış durumda. 5 maçta sadece 2 gol atabildiler ve 1 puanları var. Bu puanı da geçen hafta Ipswich Town maçında aldılar. Man Utd maçında kırmızı kart gören savunmacı Jack Stephens’ın cezası devam ediyor. Pazartesi akşamı az gollü bir maç bekliyorum. 3 puanı ev sahibi Bournemouth alacaktır.

Villarreal ile Las Palmas arasındaki maçta karşılıklı gol olup olmayacağına dair oran 1.27’ye yükseltilmiş. (Önceki oran 1.25 idi.)

Misli yazarı Sezer Kenar, günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri sunan Villarreal – Las Palmas maçında Villarreal’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Barcelona’ya karşı aldıkları ağır mağlubiyetin etkilerini çabuk atlatan Villarreal, Espanyol deplasmanında iyi bir oyunla kazandı. Bu sezon oynadıkları futbolla en keyif veren takımlardan biri oldular. 7 maçta 14 gol attılar ve 14 gol yediler. Maç başına ortalama 2 gol atıyorlar ve 2 gol yiyorlar. Ligin dibinde yer alan Las Palmas ise henüz bir maç kazanamadı. Son maçlarında Betis karşısında 1 puan aldılar ancak çok etkili bir performans sergiledikleri söylenemez. Deplasmanda henüz puan da alamadılar. Villarreal’ın tempolu oyunu karşısında zorlanacaklardır. Ev sahibi Villarreal’ın galibiyeti, pazartesi bülteninde öne çıkan seçeneklerden biri.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP