DOLAR 34,1547 0.16%
EURO 38,0316 -0.18%
ALTIN 2.879,700,17
BITCOIN 21634300.90468%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
8 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 23, 2024 07:34
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep – Trabzonspor: Maç Sonucu 2 (1.94 yerine 1.97)

Misli yazarı Sabri Ugan, “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve canlı sohbet seçeneği sunan Gaziantep – Trabzonspor karşılaşmasında Trabzonspor’un galip geleceğini düşünüyor.

**Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu:**

Gaziantep FK, yaptığı takviyelerin karşılığını henüz alabilmiş değil. Galatasaray maçını göz ardı etsek bile, Sivasspor karşısında da zorlandılar. Trabzonspor da bekleneni veremedi. Visca’nın yokluğu hücumlarını etkileyecek olsa da Savic’in yerini doldurabilecekleri düşünülebilir. Bu maçta Trabzonspor’un ismi ve oranı göz önüne alındığında, risk alınarak Trabzonspor galibiyeti tercih edilebilir.

Göztepe – Kayserispor: Karşılıklı Gol Var (1.54 yerine 1.57)

Misli yazarı Safa Can Konuksever, “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve canlı sohbet seçeneği sunan Göztepe – Kayserispor karşılaşmasında her iki takımın da gol atacağını düşünüyor.

**Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu:**

Ligin yeni ekibi Göztepe henüz yenilgi yüzü görmedi. 4 maçta 6 puan topladılar. Stoilov, geçen sezondan beri iç sahada iyi bir hava yarattı. Kayserispor karşısında Göztepe’nin bir adım önde olacağını düşünüyorum, ancak taraf bahsi yapmayacağım. Çünkü Kayserispor’un da oyununda iyileşme var. Eyüp maçında toparlandılar ve Trabzonspor karşısında 10 kişi kaldıklarında bile iyi bir performans sergilediler. Karşılıklı goller görebileceğimizi düşünüyorum.

Atalanta – Como 1907: Maç Sonucu 1 (1.31 yerine 1.33)

Misli yazarı Özkan Öztürk, “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan, canlı sohbet ve canlı izleme seçenekleri sunan Atalanta – Como 1907 karşılaşmasında ev sahibi takımın kazanacağını tahmin ediyor.

**Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu:**

Atalanta, yıllardır keyif veren futbolunu devam ettiriyor. Geçen hafta Fiorentina’yı yendiler ve bu hafta da Arsenal ile zorlu bir maça çıktılar. Retegui, Arsenal maçında penaltıdan yararlanamadı. Como ise geçen hafta ilk galibiyetine çok yaklaşmıştı. 2-0 öne geçtiler ancak son bölümde rakipleri toparlandı ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Bu maçta Atalanta’nın zorlansa da kazanacağını düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’ye üye olarak “Şampiyon Oran” kampanyasından yararlanın ve daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansına sahip olun!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar” ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha da yoğun yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.