DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2139312-0.58572%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
3 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 22, 2024 09:33
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Futbol Tahminleri: Beşiktaş, Inter ve Manchester City Kazanır mı?

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Eyüpspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Beşiktaş’ın galip geleceğini düşünüyor. Eyüpspor ligin yeni takımı olmasına rağmen namağlup. Arda Turan’ın liderliğindeki ekip, Beşiktaş karşısında savunmaya odaklanıp hızlı ataklarla tehlike yaratmaya çalışacak. Thiam, Ahmed Kutucu ve Saiz, Eyüpspor’un etkili silahları. Beşiktaş ise Trabzonspor’da aldığı beraberliğin ardından 40 bin taraftarının önünde puan kaybetmek istemiyor. Siyah-Beyazlılar’ın maçı kazanacağını düşünüyorum ancak kolay olmayacağı kesin.

Beşiktaş – Eyüpspor: Maç Sonucu 1 (1.26 yerine 1.34)

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Inter – AC Milan karşılaşmasında Misli yazarı Özkan Öztürk, Inter’in galip geleceğini düşünüyor. Inter, City deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Inzaghi’nin taktik planı kusursuz işledi ve harika bir maç çıkardılar. Milan ise evinde Liverpool’a karşı iyi bir performans sergileyemedi. Maçın başında öne geçmelerine rağmen oyunun kontrolünü rakibe kaptırdılar ve sonrasında da mağlup oldular. Fonseca’nın işi zor ve Leao ile Theo arasında problemler olduğu söyleniyor. Inter, ligde tam ritmini bulamasa da bu maçta favori. Son şampiyon ezeli rakibini mağlup edecektir.

Inter – AC Milan: Maç Sonucu 1 (1.49 yerine 1.51)

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Manchester City – Arsenal karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, Manchester City’nin galip geleceğini düşünüyor. Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde evinde Inter Milan ile golsüz berabere kalırken, Arsenal bir gün sonra İtalya’da Atalanta deplasmanından aynı skorla döndü. Arsenal kaptanı Odegaard, milli takımda yaşadığı sakatlık nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. City’de de kaptan KDB’nin maça yetişememe ihtimali var. Inter maçında da sorunlar yaşamıştı. Ake ve Oscar Bobb dışında eksikleri yok. Konuk ekip bu sezon sadece 1 gol yedi ve bunu da Declan Rice’ın kırmızı kartı sonrası 10 kişi oynarken yedi. City, özellikle Haaland’ı durdurmayı başarıyorlar. Yine az gollü bir maç bizi bekliyor gibi görünüyor. Ben ev sahibinin bir şekilde gol bularak maçı kazanacağını düşünüyorum.

Manchester City – Arsenal: Maç Sonucu 1 (1.56 yerine 1.59)

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP